Cumhurbaşkanı Makam Ziyareti (1 Kişi İçeride)

Oğuzhan Ülker

23. ve 49. Dönem Başkan Online Cumhurbaşkanı
49. Dönem Oyun Başkanı
Öncelikle Parti Liderlerini ve Parti bireylerini Bugün makamda ağırlayacağım , İstek öneri ve şikayetleri dinleyeceğim , lütfen burada şaka veya alay yaratıcı kavga amaçlı kimse yazmasın, kimse burda bir birine cevap vermesin cevabı bir tek ben vermek isterim.

T

T O M R İ S

Ziyaretçi
Merhabalar Sayın Cumhurbaşkanı. Görevinizde tekrar başarılar dilerim. Parti olarak bir talebimiz yoktur güncel olarak. Kişisel bir talebim var, bugün oyundan destek yoluyla geliştirme amaçlı öneride bulundum. Konu olan öneri, partiye yapılan üye davet sürecinde kullanılan sayfada üst sıralarda partisiz üyelerin son çevrimiçi olma zamanlarına göre sıralanmasına yöneliktir. Talebim de bu önerinin gerçekleşmesine dair takibinizdir. Şimdiden teşekkürler. Kolaylıklar. 😌

Oğuzhan Ülker

23. ve 49. Dönem Başkan Online Cumhurbaşkanı
49. Dönem Oyun Başkanı
Merhabalar Sayın Cumhurbaşkanı. Görevinizde tekrar başarılar dilerim. Parti olarak bir talebimiz yoktur güncel olarak. Kişisel bir talebim var, bugün oyundan destek yoluyla geliştirme amaçlı öneride bulundum. Konu olan öneri, partiye yapılan üye davet sürecinde kullanılan sayfada üst sıralarda partisiz üyelerin son çevrimiçi olma zamanlarına göre sıralanmasına yöneliktir. Talebim de bu önerinin gerçekleşmesine dair takibinizdir. Şimdiden teşekkürler. Kolaylıklar. 😌
Gereken ne ise inşallah ben bizzat oyun başkanı sıfatı ile ileteceğim başkanım bu ince düşünceniz ve oyuna katkınız için teşekkür ederiz 🙏🏻