Darbecilere Son Yumruk 🇹🇷 (1 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Emirhan'
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
E

Emirhan'

Ziyaretçi
Bu şarkı benden Burak Atak,FurkanB.,Erena ya gelsin 😃

Buda darbe karşıtı bizi destekleyen büyük BOZKURT HAREKAT , GÖKTÜRK, TÜRKİYE
GENÇ DOĞUŞ PARTİSİ'ne gelsin

Darbeci etekci kardeşlerimiz xelil , Fatih ve Kadire gelsin unutmadık sizi 😃

H

H Ü S E Y İ N

Ziyaretçi
Bozkurt hareket her zamanki gibi doğruyu savunmuştur video için teşekkür ederiz🐺🙏🏻

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Emirhan herzaman ki gibi yaşına göre hareket ediyorsun. Ama senin nasıl bir kişiliğe sahip olduğunu biliyorum, bu oyunda hiç bir amacı olmayan, piyon gibi kullanilan, git deyince giden gel deyince gelen. Parti ayak işlerini yürüten, ortada başı boş dolaşan bir bireysin sadece 😂

Darbeden bir gün önce sana verdiğim emirlerde tamam abi demesini biliyordun🙂 burda arkamızdan yalan yanlış bilgiler paylaşıp millete bir halta yariyormussun imajı verme.

Darbe günü darbeyi başlattığımız da ise verdiğiniz sözden geri döndüğünüzde, size söylediğimiz lafları duyunca atak, sen, eren , Furkan gruptan kaçarken ayaklarınız sırtınıza vuruyordu🙂

Şimdi biz bunlari konuşmuyoruz diye bir halt ettik sanmayın , yaptığın terbiyesizlik ten utanmaniz gerekirken burada sevinc gülücükleri atmayin.

Size abi tavsiyesi veriyorum. karakterinizden ve delikanlıliginizdan ödün vermeyin

Xəlil Xəlilzadə

Azerbaycan Türk Birliği Partisi Kurucu Başkanı
Vatandaş
Sizin şarkiyi yollamisim dinlediniz muhtemelen benim yaptiklarimi yapmaya çalişma özün ol 1 kere 😌😉🤫 eteklerinizde yakişmiş bu arada barbieler 😄

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Şu etek muhabbeti can sıktı artık.
Bu kelimeyi sürdürmeye devam eden arkadaşları tatile gönderiyorum.
Uzatmayın diye de yazılı bir uyarım olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...