Hayırlı uğurlu olsun. Çok Anlamlı Bir Parti İsmi olmuş. Allahtan Rahmet, Ailesine Başsağlığı dilerim.
Hayırlı olsun başarılar dilerim
Değerli BaşkanOnline Ailesi
yeni umutlarla Defne Partisi olarak resmi kuruluşumuzu sizlere duyuruyoruz.
Partimizin ismi, hayatını kaybeden bir evladın hatırasını yaşatmak amacıyla seçildi Biz bu yola hem geçmişin birikimiyle hem de geleceğe olan inancımızla çıktık.
Defne Partisi, adaletin, vicdanın ve doğrunun sesi olmak için burada.
Tüm Dostlarımıza Hayırlı olsun
Yolumuz açık olsun
Ekli dosyayı görüntüle 22371
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsunbaşarılar dilerim
Hayırlı uğurlu olsun başarılar![]()
Mekanı cennet olsun başkan
@HayataFransızAdam kral başın sağolsun. Allah sabırlar versin.
Hayırlı Olsun Her Zaman Güzel İşlere İmza Atıyorsun![]()
Hayırlı olsun başarılar
Hayırlı Uğurlu Olsun Başarılar Diliyorum![]()
Hayırlı uğurlu olsun. Çok Anlamlı Bir Parti İsmi olmuş. Allahtan Rahmet, Ailesine Başsağlığı dilerim.
Hayırlı olsun başarılar dilerim![]()
Hayırlı Olsun Her Zaman Güzel İşlere İmza Atıyorsun![]()
@HayataFransızAdam başınız sağolsun. Allah sabır versin. Mekanı cennet olsun..
Partimizin ismi, hayatını kaybeden bir evladın hatırasını yaşatmak amacıyla seçildi Biz bu yola hem geçmişin birikimiyle hem de geleceğe olan inancımızla çıktık.
Yolumuz açık olsun
Çok teşekkür ederiz hem güzel dileklerin hem de anlayışın için@HayataFransızAdam başınız sağolsun. Allah sabır versin. Mekanı cennet olsun..
@B E S O hayırlı olsun başarılar dilerim kardeşim![]()
Öncelikle Başarılarınızın devamını dilerim ve mekanı cennet olsun Allah rahmet eylesin Yakınlarına sabır versin
Yolumuz açık olsun
Merhaba Başkanım öncelikle başsağlığı dilekleriniz için teşekkür ederizMerhabalar. Oyunda henüz çok yeniyim, dün forum hesabını keşfettim ve kayıt oldum. Anladığım kadarıyla buradan bir arkadaşın kızı vefat etmiş öncelikle baş sağlığı dilerim. Mekanı cennet olsun.
Fikri çok güzel buldum adına parti açma olayı çok ince bir durum ancak, bunu etik olarak pek doğru bulmadım. Anısını yaşatmak istemek gerçekten çok güzel bir düşünce ama bunu bir klan adı haline getirmek ilerleyen zamanlarda bu klana düşman olacak kişilere de bu isme kullanacağı kötü sözler kötü düşünceler illa ki olacaktır. Bu şekilde davranışlardan korunma adına bence bu oluşumun kapatılması daha hayırlı olacaktır.
Anısını yaşamanın çok daha güzel yöntemleri var bunu rekabet ortamlı bir arenada bir oluşum olarak yapmak başta güzel bir düşünce olsada riskli ve hassas bir olay.
Umarım söylediklerim yanlış anlaşılmaz herkese iyi oyunlar dilerim oyunu öğrenmeye anlamaya çalışıyorum düşündüklerim yanlışta olabilir öyleysede kusura bakmayın
Öncelikle Başarılarınızın devamını dilerim ve mekanı cennet olsun Allah rahmet eylesin Yakınlarına sabır versin
Teşekkür ederizHayırlı olsun başarılar dilerim
Mekanı cennet olsun![]()
Teşekkürler başkanımHayırlı uğurlu olsun başarılar diliyorum 🫶![]()
Sag olun var olun dualarınızda güzel sözlerinizde bizim için çok kıymetli Allah razı olsunHayırlı olsun başarılar dilerim.
Küçük meleğimize Allah rahmet eylesin. Sizi en iyi biz anlarız en iyi yerlere geleceğinizden şüpheniz olmasın![]()