Denizli ve Meclis Koltuk işgalcisi: Gondol (1 Kişi İçeride)

the

Demokratik Cumhuriyet Sevdalısı
Vatandaş
Merhaba sayin Başkanonline ailesi Gondol Başkanımız Denizlimiz için artık bir koltuk işgalcisi sadece Denizlimiz için değil Meclis içinde aynı hiç bir şekilde Tasari atmamış. Vekil olarak seçildiği günden bu güne Şehir bölümü onun için süs olmuş. Şuan bu şehirde 2 kişi falan şehir kısmına giriyor ben ve sayın belediye başkanımız.
Peki Valimiz nerde diyeceksiniz bizim valimiz yok. Gondol baskanimizin ya istifa vermesini yada şehir kısmında iş yapmasını talep ediyoruz

Ekli dosyalar

• Screenshot_20250404_092046.jpg
    Screenshot_20250404_092046.jpg
    164.8 KB · Görüntüleme: 28

A T A

Üye
Vatandaş
Merhaba sayin Başkanonline ailesi Gondol Başkanımız Denizlimiz için artık bir koltuk işgalcisi sadece Denizlimiz için değil Meclis içinde aynı hiç bir şekilde Tasari atmamış. Vekil olarak seçildiği günden bu güne Şehir bölümü onun için süs olmuş. Şuan bu şehirde 2 kişi falan şehir kısmına giriyor ben ve sayın belediye başkanımız.
Peki Valimiz nerde diyeceksiniz bizim valimiz yok. Gondol baskanimizin ya istifa vermesini yada şehir kısmında iş yapmasını talep ediyoruz
Bravo eğer çalışmayacaksa gitsin başka şehire dik başlı tavrını tebrik ediyorum

Murat Ünlü

Son Kale "ALTIN OK"🏹Bir Sevdadır FENERBAHÇE🟡🔵
47. Dönem Oyun Başkanı
İş yapmayını şutlayacaz
Ama işte atladığımız yer bahsi geçen kişiler geçtiğimiz ay birşeyler başarmış ki makam almış, herkesin her alanda üst düzey verim sağlaması mümkün değil.

Geçen ay Çankırı ili olarak şehir sekmesini silip süpürdük bu ay saldık. Çankırı'ya Kayyum atansın o zaman

the

Demokratik Cumhuriyet Sevdalısı
Vatandaş
Ama işte atladığımız yer bahsi geçen kişiler geçtiğimiz ay birşeyler başarmış ki makam almış, herkesin her alanda üst düzey verim sağlaması mümkün değil.

Geçen ay Çankırı ili olarak şehir sekmesini silip süpürdük bu ay saldık. Çankırı'ya Kayyum atansın o zaman
Başkanim ucundan bile şehir puani kassa yeterli

Miralay

54,55.Dönem Denizli Valisi
Vatandaş
2 Dönem Denizlide valilik yaptım 2 tane Milletvekili vardı geçmiş dönemlerde bir Dikili ağaçlari olmadı belediye başkanı Miraç ile sürekli geliştirdik 3. Dönemdede vali seçildim fakat yalnız olduğumu düşünerek istifa Ettim uğraşmak istemedim bununla alakalı konuda açtım hiç kimsenin yüzü bile kızarmadi o yüzden kolaylıklar dilerim.