Dikkat Şiddet Ve Korku İçerir 🚨 (2 Kişi İçeride)

Sevim AYDIN

Yükselen Gençlik ♾️
Vatandaş
Sev
Sevim abla yaş olarak büyüğümsün eyer kırdıysam affola gece yarısı işten eve geliyorum hayır kazanamıyacağımı biliyorum bende farkındayım hatta sizleri tebrik ederim ama ben şuna takıldım ben bu zamana kadar kimseye bi edit yapmadım veyahut dalga geçmedim forumda çok aktif olan biride değilim ama sizden beklediğim şuydu ben size edit yapmıyor ve tebrik ediyorsam karşılığı bu olmamalıydı size karşı olan bakış açım günden güne çok değişiyor
Bakın başkanım bu mizah amaçlı bir şeydi burada Kadir bey de rakibimiz ama ona da kendime de yapıyorum özelden gülsün diye attıklarım gülüp geçtiğimiz videolar çok var. Biz burada kırıcı bir şey değil gülüp eğlenmek için bir şeyler yapıyoruz. Mafya resimleri vesaire onlar da gülmek içindi gırgırına yaptığımız şeyleri bu kadar takılmaya gerek yok diye düşünmüyorum ama siz bilirsiniz

Ender Yılmaz

BOZKURT HAREKAT
Vatandaş
Bakın başkanım bu mizah amaçlı bir şeydi burada Kadir bey de rakibimiz ama ona da kendime de yapıyorum özelden gülsün diye attıklarım gülüp geçtiğimiz videolar çok var. Biz burada kırıcı bir şey değil gülüp eğlenmek için bir şeyler yapıyoruz. Mafya resimleri vesaire onlar da gülmek içindi gırgırına yaptığımız şeyleri bu kadar takılmaya gerek yok diye düşünmüyorum ama siz bilirsiniz
Peki abla başarılar diliyorum sizlere aynı zamanda tebrik ediyorum bana yakışan bu

Mehmet 09

ÖVİP Parti Yöneticisi
Vatandaş
Bisey sorucam kadir aydinla akraba degilsiniz demi soy isim benzerligi sadece 😂😂

Sevim AYDIN

Yükselen Gençlik ♾️
Vatandaş
Tarla temizlenecek skksks
Tarla toplamaya başlamadan önce temizlenir. Gübreleme işlemi bitti Çay budama ve kesimi de bitti sadece bekliyoruz şu an sen ne istiyorsun dkfllflflf

Biz de fındık da var onda da şu an yapılacak bir şey yok az bir dur yaza kadar dinleneyim zaten yazın vaktim olmuyor