Diriliş İttifakı Sözcülüğü İstifa (5 Kişi İçeride)

Coşkun Karaosmanoğlu

Asil Türk Partisi Kurucu Genel Başkanı
48. Dönem Oyun Başkanı
Değerli Başkan online mensupları;

Son günlerde yaşanan olaylar neticesinde Diriliş ittifakı sözcüsü olarak bir açıklama gereği duydum.

Malumunuz üzere adı geçen parti başkanın şahsıma ettiği küfürlerin başka bir plan olduğunu ve daha birçok bahanelerle normalleştirmeye çalışması neticesinde şahsım Coşkun Karaosmanoğlu bu onursuzluğa asla müsade etmeyerek diriliş ittifakı sözcülüğünden istifa ettiğimi bu adı geçen başkanla yol yürümeyeceğimi sizlere bildirmek isterim.

Diriliş ittifakının içerisinde bulunan Yükselen Gençlik Partisi mensupları ile asla bir husumetim yoktur ve dahi oyun içerisinde kimse ile bir husumet içinde değilim rakebet içinde olduğumuz partiler ve mensupları oldu ama asla bir kim nefret içerisinde olmadım.

Hepiniz kalın sağlıcakla

EKREM

MİLLİ GENÇLİK PARTİSİ BAŞKANI.
Vatandaş
Başkanım sen benim oyuna başladığım günden bu yana safahatimi en iyi bilenlerdensin. Oyun kariyerim boyunca çoğu zaman Diriliş ittifağına karşı olmuşumdur. Ama yine en hatırlı dostluklarıda diriliş ittifağı mensuplarından edinmişimdir. Örnek verecek olursak Sen , Kadir Aydın , Hasan Abi ve daha niceleri,
Bu onurlu duruşundan dolayı Şahsım ve partim adına öncelikle teşekkür ediyorum ve herzaman yanında olduğumu bildiriyorum, bununla birlikte seninle birlikte aynı yolda yürümeye talibim abi.
Bugün yapılan yanlışı, karaktersizliği, ve iki yüzlüğüğü savunanlar ileride elbet pişman olup utançlarından dolayı yerin dibine gireceklerdir.
Saygı ve Sevgilerimle 🌹

B E S O

💫MİLLİ GENÇLİK 🌹
Vatandaş
yaşanan bu olumsuz gelişmelerin ardından Diriliş İttifakı sözcüsü Coşkun Karaosmanoğlu’nun göstermiş olduğu dik duruşu ve onurlu kararını takdirle karşılıyoruz. Kendisi şahsına yönelik edilen hakaretleri ve olumsuz planları asla kabul etmeden doğru bildiği yolda ilerlemeyi seçmiştir. Bu sadece Diriliş İttifakı’na değil tüm oyun topluluğuna örnek teşkil edecek bir tutumdur.🌹

Emo’ji

Üye
Vatandaş
Dik durmanın ne olduğunu anlatan bir açıklama dik duruş sergile diyenlere örnek olacak bir açıklama. Son zamanlarda ki gelişen olaylarda herkes neyin kimin ne ve kim olduğunu gördü. Onlara karşı bu doğru duruşu sergilediğin için tebrik ederim abi bizler daima arkanda yanında olacağız. Hayırlara Vesile Olması Dileğiyle.

Sinan SEVİM

Milli Harekât Partisi Kurucu Başkanı 🐺
Vatandaş
Şahsım adına bizimde size karşı bir nefret veya kin beslediğimiz bir zaman olmamıştır oyun içinde böyle duyguların beslenmesini doğru bulmuyorum. Rekabet bizleri dinç tutan oyuna bağlayan şeydir. Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun abi

N A Z

Milli Harekât Parti Sekreteri 🐺
Vatandaş
Değerli Başkan online mensupları;

Son günlerde yaşanan olaylar neticesinde Diriliş ittifakı sözcüsü olarak bir açıklama gereği duydum.

Malumunuz üzere adı geçen parti başkanın şahsıma ettiği küfürlerin başka bir plan olduğunu ve daha birçok bahanelerle normalleştirmeye çalışması neticesinde şahsım Coşkun Karaosmanoğlu bu onursuzluğa asla müsade etmeyerek diriliş ittifakı sözcülüğünden istifa ettiğimi bu adı geçen başkanla yol yürümeyeceğimi sizlere bildirmek isterim.

Diriliş ittifakının içerisinde bulunan Yükselen Gençlik Partisi mensupları ile asla bir husumetim yoktur ve dahi oyun içerisinde kimse ile bir husumet içinde değilim rakebet içinde olduğumuz partiler ve mensupları oldu ama asla bir kim nefret içerisinde olmadım.

Hepiniz kalın sağlıcakla
Hakkında hayırlısı olsun abi