Dün Gece Yatan 2? Bölge Milletvekili Maaşlari Hakkinda (1 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Cüneyt Derin
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
C

Cüneyt Derin

Ziyaretçi
İyi akşamlar başkan online ailesi ve sevgili yönetim...

Dün akşam yatan vekillik maaşlarında ikinci bölgede olan vekillerin maaşları sabit olarak 22.5 milyon şeklinde yatmıştır bunu fark ettiğimizde anlam veremedik ve bir hata olduğunu fark ettik. Aydın vekili olarak bana 1 milyar kusur maaş yatarken Aydin2 vekili olan erkincanpolat a 22.5 m maaş yatmıştır...

Konuyu mevcut meclis başkanımız olan Samed Sağlam ile sabah ki iştisaremiz sonucu araştırmaya karar verdik.

Tüm ikinci bölge vekillerine mesaj ile ulaştık sorduk ve mesaja geri dönen vekillerimizde aynı sorunun olduğunu fark ettik SS leri topladık ekte mevcuttur.

Atılan ekran görüntüleri ile birlikte meclis başkanımız foruma konu açmam için cin verdiği görevi icabet ettim.

2. Bölge vekilleri için maaşların tekrar kontrol edilmesini ve eksik yatan miktarın manuel olarak gönderilmesini talep ediyoruz.

Taktir yönetimidir saygılar.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2023-09-19-19-10-13-655_net.shrin.baskan.jpg
    Screenshot_2023-09-19-19-10-13-655_net.shrin.baskan.jpg
    194.8 KB · Görüntüleme: 44
  • image0.jpg
    image0.jpg
    161.9 KB · Görüntüleme: 34
  • D0028264-343C-44F3-8234-3ACD196B94CC.png (1).jpg
    D0028264-343C-44F3-8234-3ACD196B94CC.png (1).jpg
    1.1 MB · Görüntüleme: 32

Can yildiz

22. Dönem İçişleri Bakanı - İLK ADIM PARTİSİ
Vatandaş

Dün akşam yatan vekillik maaşlarında ikinci bölgede olan vekillerin maaşları sabit olarak 22.5 milyon şeklinde yatmıştır bunu fark ettiğimizde anlam veremedik ve bir hata olduğunu fark ettik. Aydın vekili olarak bana 1 milyar kusur maaş yatarken Aydin2 vekili olan erkincanpolat a 22.5 m maaş yatmıştır...

Konuyu mevcut meclis başkanımız olan Samed Sağlam ile sabah ki iştisaremiz sonucu araştırmaya karar verdik.

Tüm ikinci bölge vekillerine mesaj ile ulaştık sorduk ve mesaja geri dönen vekillerimizde aynı sorunun olduğunu fark ettik SS leri topladık ekte mevcuttur.

Atılan ekran görüntüleri ile birlikte meclis başkanımız foruma konu açmam için cin verdiği görevi icabet ettim.

2. Bölge vekilleri için maaşların tekrar kontrol edilmesini ve eksik yatan miktarın manuel olarak gönderilmesini talep ediyoruz.

Bu konuda katılıyorum Balıkesir 2 vekili olarak destek liyorum :)

Arda Ulaş ATEŞ

24.DÖNEM EKONOMİ BAKANI
Yasaklı Üye
Vatandaş

Ekli dosyalar

• IMG_6652.jpeg
    IMG_6652.jpeg
    616.2 KB · Görüntüleme: 30

Veli Ö.

Haberin Tarafsız - Gazete Başkanı
Vatandaş
Mağdurlara iade yapılması gerektiğini düşünüyorum, karar yönetimin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...