Dünden Bugüne İşçi ve Emekçi Partisi Meclis Grupbaşkanvekilleri (1 Kişi İçeride)

Arda Ulaş ATEŞ

24.DÖNEM EKONOMİ BAKANI
Yasaklı Üye
Vatandaş
Saygıdeğer Proletarya Sınıfı Saygıdeğer Halkımız
Bugün Sizlere Meclisimizde Sizleri Temsil Eden Meclisimizin Aslanlarının 22. Dönemden 24. Döneme Grupbaşkanvekillerini Derledik.

1.Arda Ulaş ATEŞ

22.Dönem İVEP 1.Meclis Grupbaşkanvekili’dir.
Grupbaşkanvekili olduğu dönemde gerek oyun içinde ve mecliste bir çok zorlukla başa çıkmıştır. Göreve geldiği zaman 38.Dönem Oyun Başkanlığı Seçimi Büşra Gamze ile Ayhan Güner Arasında Gerçekleşen bu Zorlu Rekabette Mecliste Kendi Grubunu Çok Başarılı Bir Şekilde İdare Etmiştir.

Yine 22.Dönemde Meclis Başkanı ve İçişleri Bakanı’nıyla Beraber 29 Milletvekilinin İstifası Sonrası Arda Ulaş ATEŞ ve İVEP Grubu Meclisi Terk Etmeyerek Demokrasimizin İşleyişine Katkıda Bulundular.

Emekleri ve bu zorlu süreçlerde meclisi yalnız bırakmayan kendime teşekkürlerimi sunuyorum.

IMG_7563.jpeg
2.Meclis Grupbaşkanvekilimiz Balkes10
Arda Ulaş ATEŞ’in Başarılı İdareciliğinden Sonra 23.Dönem’de TBMM’de İVEP Grubuna Başkanlık Etmiştir.

Balkes10’un idare ettiği zorlu durumlar: Veli Çetiner Olayları ve Bu Olaylar Sonucunda Meclisin ve Oyunun Huzurunu Sağlamaya Çabalamıştır ve Görevi Devraldığı Arda Ulaş ATEŞ Gibi Grubunu Çok Başarılı Bir Şekilde Yönetmiştir.

Görev Süresi Boyunca Partimize Katkılarından Ötürü Kendisine Buradan Yüksek Teşekkürlerimi Sunuyorum.
IMG_2275.jpeg

3.Grupbaşkanvekilimiz Berkay Beyoğlu
24.Dönem’de Balkes10 Vekilimizden Aldığı Bu Değerli ve Önemli Görevi Kendisi İstek Azim ve Gayret İle Yerine Getirecektir.

Kendisine Yeni Görevinde Başarılar Diliyorum.
Yolun Açık Olsun Yoldaşım. Bizlerden Aldığın Bu Görevi Başarılı Bir Şekilde İcra Edeceğinden Şüphem Yok.

Karşılaştığın Zor Durumlarda Şunu Aklından Çıkartma! Proletarya Senin Arkanda.

Sen Ben Yok Biz Varız Yoldaşım.

IMG-20230614-WA0002.jpeg

Arda Ulaş ATEŞ

24.DÖNEM EKONOMİ BAKANI
Yasaklı Üye
Vatandaş
Sizler görevinizi her türlü zorluğa rağmen mükemmel bir şekilde yerine getirdiniz inşallah sizlerden aldığım tecrübe ile bende sorunsuz bir şekilde yerine getirecem beni destekleyip emek veren herkese teşekkür ederim 🌹

#senbenyokbizvar
Çıktığın bu zorlu yolculukta senin her zaman arkandayım Yoldaşım.

AG34

Özgürlük Ve İrade Partisi Kurucu Başkanı
38. Dönem Oyun Başkanı
Her Biri Çok Değerli Her Biri İVEP'in neferi Başarılar Yoldaşlar Kardeşler #SenBenYokBizVar

Bu Dönem @BERKAY BEYOĞLU ona çok yakışacak
@Arda Ulaş ATEŞ Bu Dönem Onun İçinde Çok Farklı Olacak Başarılar Kardeşim
Ve Partimizin neferi o bizim isimsiz Kahramanımız. @Balkes10 Geliyor. Sanada Yeni Görevinde Başarılar Dilerim.

Ahmett EROL

Tecrübeli Üye
45. Dönem Oyun Başkanı
Öncelikle arda başkanım ilk başlayan sevüreni çok iyi yönetti arkasından balkes başkanım devamını getirdi şimdi sıra Berkay başkanımda oda en iyi şekilde süreci yönetcek 🌹