E.S.A Partisi, değişimin ve umudun yeni adıdır. Adaletin yalnızca bir söz değil, bir yaşam biçimi olduğu, halkın iradesinin her şeyin üstünde tutulduğu bir Türkiye için yola çıktık.
Bizler, E.S.A çatısı altında birleşen insanlar olarak; geçmişten gelen sorunları konuşmak yerine geleceği birlikte inşa etmeye inanıyoruz. Amacımız; halkımızın sesi olmak, her kesimin eşit temsil edildiği, kimsenin dışlanmadığı bir yönetim anlayışıyla Türkiye’yi hak ettiği yere taşımaktır.
E.S.A Partisi;
• Şeffaf ve halk odaklı yönetimi savunur.
• Gençlerin fikirlerine ve emeğine değer verir.
• Kadınların toplumsal hayattaki gücünü destekler.
• Doğaya ve çevreye saygılı politikaları savunur.
• Ekonomik adaleti, fırsat eşitliğini ve sosyal refahı temel ilke edinir.
Gücümüzü; sokaktan, alın terinden, gençlerin hayalinden, yaşlıların duasından, çocukların gülümsemesinden alıyoruz.
E.S.A Partisi olarak yalnızca bugün için değil, gelecek kuşaklar için de mücadele ediyoruz.
Bu yolda birlikte yürümeye, bu ülkenin kaderini birlikte değiştirmeye hazır mısınız?
E.S.A Partisi – Gelecek Bizimle Değişecek.
E.S.A yönetim
Bizler, E.S.A çatısı altında birleşen insanlar olarak; geçmişten gelen sorunları konuşmak yerine geleceği birlikte inşa etmeye inanıyoruz. Amacımız; halkımızın sesi olmak, her kesimin eşit temsil edildiği, kimsenin dışlanmadığı bir yönetim anlayışıyla Türkiye’yi hak ettiği yere taşımaktır.
E.S.A Partisi;
• Şeffaf ve halk odaklı yönetimi savunur.
• Gençlerin fikirlerine ve emeğine değer verir.
• Kadınların toplumsal hayattaki gücünü destekler.
• Doğaya ve çevreye saygılı politikaları savunur.
• Ekonomik adaleti, fırsat eşitliğini ve sosyal refahı temel ilke edinir.
Gücümüzü; sokaktan, alın terinden, gençlerin hayalinden, yaşlıların duasından, çocukların gülümsemesinden alıyoruz.
E.S.A Partisi olarak yalnızca bugün için değil, gelecek kuşaklar için de mücadele ediyoruz.
Bu yolda birlikte yürümeye, bu ülkenin kaderini birlikte değiştirmeye hazır mısınız?
E.S.A Partisi – Gelecek Bizimle Değişecek.
E.S.A yönetim