🇹🇷Efendiler, Yarın Cumhuriyeti ilan ediyoruz🇹🇷 (1 Kişi İçeride)

Kadir A.

HEYET
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde, milletimizin azmi ve bağımsızlık aşkıyla kurulan Cumhuriyetimizin 101. yılında aynı gurur ve heyecanı yaşıyoruz.
Cumhuriyet; özgürlüğün, eşitliğin, çağdaşlığın ve geleceğe olan inancımızın en büyük sembolüdür.

Bu eşsiz mirası sonsuza dek yaşatmak, bizlere düşen en büyük görevdir.
Başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, tüm kahramanlarımızı saygı ve minnetle anıyoruz.

Yaşasın Cumhuriyet! 🇹🇷
29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun!

🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷

Sevim AYDIN

Yükselen Gençlik & Türk Ulus Birliği ♾️
Vatandaş
Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde, milletimizin azmi ve bağımsızlık aşkıyla kurulan Cumhuriyetimizin 101. yılında aynı gurur ve heyecanı yaşıyoruz.
Cumhuriyet; özgürlüğün, eşitliğin, çağdaşlığın ve geleceğe olan inancımızın en büyük sembolüdür.

Bu eşsiz mirası sonsuza dek yaşatmak, bizlere düşen en büyük görevdir.
Başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, tüm kahramanlarımızı saygı ve minnetle anıyoruz.

Yaşasın Cumhuriyet! 🇹🇷
29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun!

🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷
102. Yılı

Kadir A.

HEYET
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
00 dan önce atmış ya ondan 101 diyo sanırım
Hayır. Yazmışım ki oraya "Cumhuriyetimizin 101.yılında aynı gurur ve heyecanı taşıyoruz"

Yani 102. Yaşımıza giricez, kurulduğu tarihten itibaren 101 yıldır aynı heyecan var demek istemişim.

He Sevimin beyninin yanacağını bilseydim. Yazardım ki oraya "Cumhuriyetimizin 102.yılını büyük gurur ve heyecanla kutluyoruz" oda çok kolay anlamış olurdu. 😃

Mesut Çiloğluu

☪️Ayyıldız Hareket☪️
Vatandaş
Hayır. Yazmışım ki oraya "Cumhuriyetimizin 101.yılında aynı gurur ve heyecanı taşıyoruz"

Yani 102. Yaşımıza giricez, kurulduğu tarihten itibaren 101 yıldır aynı heyecan var demek istemişim.

He Sevimin beyninin yanacağını bilseydim. Yazardım ki oraya "Cumhuriyetimizin 102.yılını büyük gurur ve heyecanla kutluyoruz" oda çok kolay anlamış olurdu. 😃
Çevir çevir 🤣 🎡

EKG07

AYYILDIZ HAREKET
Vatandaş
Bu başlığın altında değilde başka yerde mi devam etseniz hoş sohbetinize