Efsane Geri Döndü 😎 (1 Kişi İçeride)

KORKUT SÖNMEZAY

Aktif Üye
14. Dönem Oyun Başkanı
Değerli Başkan Online oyuncuları bu oyun serüvenime 18 Mart 2020 tarihinde başlamıştım. 4 yıl boyunca sayısız başarılarla dolu geçmişimde 1 defa Oyun Başkanı olma şerefine layık oldum. Birkaç defa da Şehir Başkanı ve Milletvekili oldum. Birçok partide ise Üst düzey yöneticilik yaptım. 4 ay önce işlerimden dolayı oyunu bırakmıştım artık geri dönme vakti. Bundan sonraki sürecimde yolum ASİL TÜRK Partisi ile aynı yolda yürümek olacaktır. Beni partilerine aldıkları içinde tekrardan Parti yönetimine teşekkürlerimi iletiyorum.

Her zamanki gibi mücadeleye her zaman devam edeceğim.

Saygılarımla Volkan Yılmaz

A H M E T T

Aktif Üye
Vatandaş
Kıymetli başkanım ;

Öncelikle ASİL TÜRK PARTİSİ ile davanı tekrar sürdürmek istemen bizleri mutlu etti. Bu davada sizler gibi kıymetli dostlarımızla nice zaferlere imza atacagız. Aramıza hoş geldin diyor keyifli oyunlar dilerim.🇹🇷

KORKUT SÖNMEZAY

Aktif Üye
14. Dönem Oyun Başkanı
Hoş Geldiniz Sefa Getirdiniz Başkanım 🙏🤜🤛 Sizin gibi deneyimli, oyunda birçok şey başarmış başkanımızı aramızda görmekden mutluyuz 🙏
Kıymetli başkanım ;

Öncelikle ASİL TÜRK PARTİSİ ile davanı tekrar sürdürmek istemen bizleri mutlu etti. Bu davada sizler gibi kıymetli dostlarımızla nice zaferlere imza atacagız. Aramıza hoş geldin diyor keyifli oyunlar dilerim.🇹🇷

Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.

Manisalı Emre

Özgürlük Ve İrade Üyesi| 47.Dönem Adalet Bakanı ⚖️
Vatandaş
Hayırlı olsun hoşgeldin 🙏

Coşkun Karaosmanoğlu

Asil Türk Partisi Kurucu Genel Başkanı
48. Dönem Oyun Başkanı
Değerli Başkan Online oyuncuları bu oyun serüvenime 18 Mart 2020 tarihinde başlamıştım. 4 yıl boyunca sayısız başarılarla dolu geçmişimde 1 defa Oyun Başkanı olma şerefine layık oldum. Birkaç defa da Şehir Başkanı ve Milletvekili oldum. Birçok partide ise Üst düzey yöneticilik yaptım. 4 ay önce işlerimden dolayı oyunu bırakmıştım artık geri dönme vakti. Bundan sonraki sürecimde yolum ASİL TÜRK Partisi ile aynı yolda yürümek olacaktır. Beni partilerine aldıkları içinde tekrardan Parti yönetimine teşekkürlerimi iletiyorum.

Her zamanki gibi mücadeleye her zaman devam edeceğim.

Saygılarımla Volkan Yılmaz
Hoş geldin sefalar getirdin gardaş