Eğitim ile İlgili Öneri (1 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Ahmet Askesi
  • Başlangıç tarihi
A

Ahmet Askesi

Ziyaretçi
Merhaba BaşkanOnline platformu üyeleri,

Bildiğiniz üzere eğitim almak, paradan çok zaman işi. Platformda, eğitim durumu doktorant olan ve hatta profesör olan kişiler bulunuyor. Kendilerinin, BaşkanOnline hakkında düzenleyecekleri etkinliklere ve söyleşilere katilan kişilere eğitim puanı hediye edilmesini öngören bir yasa önerisinde bulunulabilir. Örneğin, bir şehrin refah seviyesine nasıl katkıda bulunabilecegimize yonelik yonetisim temalı bir sunuma katılalım. Dinleyiciler, sunum sonunda birkaç soruluk testi yanitlasinlar ve eğitim puanını cebe indirsinler.

Oyuna eklenmesi beklenen şehir meydanlarinda da tiyatro, sinema, rekreasyon alanlarının da olacağını hesap edersek, buralarda bulunup tartismada veya oyun hakkında bilgilendirmede bulunan kişilere de eğitim puanı verilebilir.

A

Ahmet Askesi

Ziyaretçi
Tekdüze eğitim puanı kıstası, yeni oyuncularin önüne set çekmektedir. Yıllanmış oyuncular olarak, meclis üyelerinin yeni oyunculari da siyaset sahnesine çekmesi gerekiyor. Belediye başkanları sessiz siyaset yapmaktadır. Keza, valiler de öyledir. Hareket gelmelidir.

A

Ahmet Askesi

Ziyaretçi
Ek ek ek olarak, oyun içi gündem belirleme çabası oluşturan kişileri tebrik ediyorum.