Eğitimde Güven ve Kalite İçin Denetim (2 Kişi İçeride)

Carrey Alemdar V9.1

T.C Gaziantep Valisi
Vatandaş
GAZİANTEP VALİLİĞİNDEN KAMUOYUNA DUYURU
“Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için denetimdeyiz.”

Gaziantep Valiliği olarak, çocuklarımızın daha güvenli, sağlıklı ve nitelikli bir eğitim ortamında yetişmesi amacıyla, ilimiz genelindeki okullarda kapsamlı denetim çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Bu çerçevede:

1.Kantin ve yemekhane alanlarında hijyen, fiyat denetimi ve gıda güvenliği kontrolleri titizlikle yapılmıştır.
2.Öğrenci servis araçları, taşıma güvenliği, ehliyet ve belgeler yönünden incelenmiş; gerekli uyarılar yapılmıştır.
3.Okul giriş-çıkış saatlerinde güvenlik ve trafik akışı yerinde denetlenmiştir.
4.Okul binalarının fiziki durumu, sınıfların temizliği, tuvalet ve lavaboların hijyen koşulları gözden geçirilmiştir.
5.Okul yöneticileri, öğretmenler ve velilerle birebir görüşmeler gerçekleştirilerek ihtiyaç ve öneriler değerlendirilmiştir.
Denetimlerde karşılaşılan eksikliklerin giderilmesi için ilgili kurumlara derhal bildirimde bulunulmuş ve takip süreci başlatılmıştır.

Çocuklarımızın eğitimi sadece ailelerin değil, tüm toplumun ortak sorumluluğudur. Bu anlayışla yürüttüğümüz denetim faaliyetleri, eğitim kalitesini yükseltme ve öğrencilerimizin refahını güvence altına alma hedefimizi yansıtmaktadır.

Valilik olarak, eğitim ortamlarının iyileştirilmesi ve geleceğimizin daha sağlam temellere oturması için kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Carrey Alemdar
Gaziantep Valisi

Yeşil Kara
Gaziantep İl Emniyet Müdürü

Ekli dosyalar

• indir.jpeg
    indir.jpeg
    10.2 KB · Görüntüleme: 3