yok onlarınki standart üyelerden paraları toplayıp tek 1 kişiye aktarıyorlar yardım amaçlı para temizleniyorArkadaşlar yatacam limit onay isteyen şimdiden göndersin onaylayayım yoksa sabahı bekler
Ayrıca asena35 başkana bugün çok limit gönderildi para aklama felan yok dimi onayladık şimdi bakanlık gitmesin
Korktum bir an içime su serptinyok onlarınki standart üyelerden paraları toplayıp tek 1 kişiye aktarıyorlar yardım amaçlı para temizleniyor
Seni goturmeye calisiyorlarArkadaşlar yatacam limit onay isteyen şimdiden göndersin onaylayayım yoksa sabahı bekler
Ayrıca asena35 başkana bugün çok limit gönderildi para aklama felan yok dimi onayladık şimdi bakanlık gitmesin
Bana da öyle geldi çok akış oldu geri çekilmiyor mu ya djjsjsjsjSeni goturmeye calisiyorlar![]()
Asena abla 1 senin hemşerin 2 töreli hatundur yapmaz öyle şeylerArkadaşlar yatacam limit onay isteyen şimdiden göndersin onaylayayım yoksa sabahı bekler
Efeye dikkat et operasyon cekebilir ob si bitti ona ucu dokunmazBana da öyle geldi çok akış oldu geri çekilmiyor mu ya djjsjsjsj
Toprak toprağa başkan online de zarar vermezAsena abla 1 senin hemşerin 2 töreli hatundur yapmaz öyle şeyler![]()
Yine bunlar birşey düşünüyor ben bu hayatı şans eseri yaşıyorum jdjsjsjdjEfeye dikkat et operasyon cekebilir ob si bitti ona ucu dokunmaz![]()
Göreve gelirken ben ekonomistim dedim de şimo parayı bitirdiği yetmemiş kredi bile çekmiş bakanlık zorda vergi yolda reisimBakanlık bütçesinden ve Şimal den kalan rüşvetlerden varsa biraz da ben alayım sayın bakan![]()
Yok yok asena abla gerçekten asena dır anladın sen kardeşimToprak toprağa başkan online de zarar vermez
Rahatladım
Senin sözün senettir kardeşim konu kapandıYok yok asena abla gerçekten asena dır anladın sen kardeşim
Bu beni üzerGöreve gelirken ben ekonomistim dedim de şimo parayı bitirdiği yetmemiş kredi bile çekmiş bakanlık zorda vergi yolda reisim
Kardeşlik başkaBu beni üzer![]()
O zaman yeni görevinde Online da…Kardeşlik başka
Başkan online halkının parası başka müfettişler denetliyor üzgünüm