Empati Nedir? (1 Kişi İçeride)

Arda Ulaş ATEŞ

24.DÖNEM EKONOMİ BAKANI
Yasaklı Üye
Vatandaş

Kafirya

eos✨
Vatandaş
bugün sallayan bazı kişiler kimin sayesinde sallayabiliyor acaba? “Partiden atalım bununla mı uğraşacağız?”
“Hayır saçmalamayın konuşur çözeriz, üyemizi neden atalım?” demekki neymiş savaş verdiklerin dönüp kılıcı sana saplarmış çokta konuşmaya gerek yok bugün sallayabiliyorsanız şu konuşma sayesindedir ağzımı açtırmayın susuyorsak maziye olan saygımızdan haddinizi bilin

B

BERKAY BEYOĞLU

Ziyaretçi
bugün sallayan bazı kişiler kimin sayesinde sallayabiliyor acaba? “Partiden atalım bununla mı uğraşacağız?”
“Hayır saçmalamayın konuşur çözeriz, üyemizi neden atalım?” demekki neymiş savaş verdiklerin dönüp kılıcı sana saplarmış çokta konuşmaya gerek yok bugün sallayabiliyorsanız şu konuşma sayesindedir ağzımı açtırmayın susuyorsak maziye olan saygımızdan haddinizi bilin
Geldi kuklacı ama eksik var kuklanı getirmemişsin 😃

AG34

Özgürlük Ve İrade Partisi Kurucu Başkanı
38. Dönem Oyun Başkanı
Sen bunu hakaret ederek yapıyorsun işte sonrada senin arkanda duruyorlar🤫
Sen Bana nasıl terbiyesiz diyip Terbiyesiz ilan edebilirsin peki ? bu hakkı kim veriyor sana ithamlarını sana iade ediyorum. gecemi gündüzüme katayım partiden at sonra terbiyesiz ilan et duyuru at ne güzel dünya ya :D

AG34

Özgürlük Ve İrade Partisi Kurucu Başkanı
38. Dönem Oyun Başkanı
Hayırdır canım, ne bu acı? “Abi siz haklısınız ben sizinleyim” hadi ablacım biz bir orda bir burda oynayan insanlarla muhatap olmuyoruz rahat bırakın yakamızı hakkımızı savunuyoruz diye sizi kalaya aldığımızı sanmayın
Adını benim koyduğum partide Kurucu olduğum partide meşhur oldun bu özgüven nerden geliyor. sana ? had bildirmeye kalkıyorsun insanlara had bildirmek sizemi kaldı.

Kafirya

eos✨
Vatandaş
Adını benim koyduğum partide Kurucu olduğum partide meşhur oldun bu özgüven nerden geliyor. sana ? had bildirmeye kalkıyorsun insanlara had bildirmek sizemi kaldı.
triplerini, güç zehirlenmeni bir yana bırakıp devam etseydin partinde olurdun demekki tutunamamışsın yapacak bişey yok ayhan bey.d ego sahipliği konusunda aynaya bakmanızı tavsiye ederim