En önemlisi Had bilmektir. (1 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan KURT 77
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
K

KURT 77

Ziyaretçi
Herkese hayırlı akşamlar 🙏

Geçen seçim sürecini göz önüne alın kazandığımız seçimde Mustafa denli ye veya ittifakindaki kimseye ne ben nede partimden veya ittifakım dan kimse haddini aşan bir kelime kullanmadı çünkü kazanmayı da kaybetme yide iyi biliriz.

Bu seçim sonunda da Kaybetmemiz durumunda rakibimiz olan Bozkurt Partisi ve tolgayı tebrik edip tartışmaya girmemeyi planladık aynı şekilde kazanmamız durumunda da .

Şimdi bir görsel atıldı bana Karşı taraftan bir kadın üye bizi oyun içinde kullandığımız Milliyetçi sözlerden vurmuş milliyetçiliğimiz üzerinden laf söylemiş şimdi bu kişiye veya kişilere ne diyebilirsin ki bu şahıslar rekabeti, siyaseti ne bilir ne anlar hayatım boyunca tehdit almadım alsam dahi kimseye yalvarmam buraya gelip yönetimi göreve davet edip kendimi aciz duruma düşürmem neyse çok laf atmak istemiyorum herkes herkesi iyi bilir , biz onlardan öncede burdaydik emin olun sonrasında da oluruz veya olmayız fark etmez yeter ki karşımızda duruşlu bir rakip olsun .

EFE kardeşimi verdiği emekten dolayı tebrik ediyorum sonu ne olursa olsun her zaman yanındayım Tolga yi da tebrik ediyorum

Yönetimden konuyu kaldirmamalari ni rica ediyorum kilitleyebilirler onlara kalmış.

Arkadaşlarıma bir şey söylemek istiyorum
Hiç birşey yazmayın yazacaklariniz da inanın ki haklısınız biz bir mağlubiyetle yıkılmayız ama inanın karşıdakiler hiç bir lafınıza değmez

Herkese hayırlı akşamlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...