Eski Karaman Belediyesinden Duyuru (2 Kişi İçeride)

Berat Koto

Demokratik Cumhuriyet Kurucusu ve Başkanı
Vatandaş
Biz daha önce gelince 2 günde halkın parasını kriptoya gömerek harcamıştık fakat şimdi ki belediye bırak parayı koltuk bile çürüdü oturmaktan önceki belediyeler de aynı şekilde koltukları çürüttü.
En son koltuk kırılınca belediye boşta kaldı eski belediye bana laf eden adama duyurudur gelsin artık oturamayacağı koltuğa geri dönsün.
Kendisi paraları yiyememişti zoruna gitmişti tabi 😁

KadirBey.

Altın Ok Bir Markadır
41. Dönem Oyun Başkanı
Biz daha önce gelince 2 günde halkın parasını kriptoya gömerek harcamıştık fakat şimdi ki belediye bırak parayı koltuk bile çürüdü oturmaktan önceki belediyeler de aynı şekilde koltukları çürüttü.
En son koltuk kırılınca belediye boşta kaldı eski belediye bana laf eden adama duyurudur gelsin artık oturamayacağı koltuğa geri dönsün.
@BaşkanOnline Bu tarz paylaşımlar etik olmadığı gibi role play dışında kalıyor. Oyuncu tamamiyle aşaılama ve kötüleme, görevini kötüye kullanma , görev bilincinden bir haber olup, görevini yapacak olanlara da kötü örnek almakta. Biz bu tarz paylaşımları üyelerimizin forumda görmesini istemiyoruz. Konunun silinmesini ve bu tarz paylaşımları yapanların ceza almasını talep ediyoruz. Saygılarımı sunar herkese iyi oyunlar dilerim.

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Oyun Yönetimi
@BaşkanOnline Bu tarz paylaşımlar etik olmadığı gibi role play dışında kalıyor. Oyuncu tamamiyle aşaılama ve kötüleme, görevini kötüye kullanma , görev bilincinden bir haber olup, görevini yapacak olanlara da kötü örnek almakta. Biz bu tarz paylaşımları üyelerimizin forumda görmesini istemiyoruz. Konunun silinmesini ve bu tarz paylaşımları yapanların ceza almasını talep ediyoruz. Saygılarımı sunar herkese iyi oyunlar dilerim.
Görevini kötüye kullanan kişilerle ilgili İçişleri Bakanı ve Oyun Başkanı bir kamuouyu olustursa,
Sonuçta görevini yerine getirmeyen bir kişi var ve wikide görevlerinde bu görevleri yerine getirmesi gerektiği yazmakta :)
İyi bir Oyun Savcısı konuyu oyun cezasına kadar götürebilir :D

KadirBey.

Altın Ok Bir Markadır
41. Dönem Oyun Başkanı
Görevini kötüye kullanan kişilerle ilgili İçişleri Bakanı ve Oyun Başkanı bir kamuouyu olustursa,
Sonuçta görevini yerine getirmeyen bir kişi var ve wikide görevlerinde bu görevleri yerine getirmesi gerektiği yazmakta :)
@SiraçDeniz42 değerli Savcım gereğinin yapılmasını arz ederim.

Berat Koto

Vatandaş
Tamam

Berat Koto

Vatandaş
Ben görevlerimi yerine getirdim ondan sonra parayı yedim 😁

Berat Koto

Vatandaş
Bulayım mı bulmayayım mı zimmete para geçirmek hakkında bir sürü mesaj
Ek olarak dalgasına ben yapıyorsam bu zarar veriyorsa oda oyuna açıkça zarar vermektedir ve oyun itibarını zedelemektedir ilgili şahısa oyun başkanı tarafından kamuoyu oluşturalarak ceza talep ediyorum her konuda işi dalgaya alıyor rollere giriyor herkes bezdi artık

34KRAL34.

Üye
Vatandaş
Ben işimi görevimi layıkıyla yaptım berat kardeş sen canını sıkma iç karaman ilini adin vaşkanımla beraber 27 sıraya kadar getirdik çabalalık