🔴⚪️#FCBayern#MiaSanMia🔴⚪️ (1 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Kaan Yüksel
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
H

H Ü S E Y İ N

Ziyaretçi
Sizi bu mesajinizdan dolayı kınıyorum Galatasaray orada sadece kendisi için oynamıyor Tüm Türkiye'yi temsil ediyor Galatasaray kazanınca hepimizin gurur duyması kaybedince hepimizin üzülmesi yerine siz tam tersini yapıyorsunuz yaptığınız Galatasaraya ve Galatasaraylılara çok büyük bir ayıptır😠

SametÜnall

Turan Partisi Elazığ Milletvekili Ve Gece Yargıcı
Vatandaş
Sizi bu mesajinizdan dolayı kınıyorum Galatasaray orada sadece kendisi için oynamıyor Tüm Türkiye'yi temsil ediyor Galatasaray kazanınca hepimizin gurur duyması kaybedince hepimizin üzülmesi yerine siz tam tersini yapıyorsunuz yaptığınız Galatasaraya ve Galatasaraylılara çok büyük bir ayıptır
Bir Dönem Beşiktaş'ımız Bayern Münih'le Maç Yapmıştı Hatırlarsan O Zaman En büyük ayıbı Galatasaraylı'lar Yapmıştı Bugün masum rolü oynamanın Anlamı yok Sonuçta Beşiktaş'ta o gün sadece kendisi için oynamadı Ve Türkiye'yi Temsil etti. Bende sizi Kendinize gelince ayıp deyip Başka kulübe gelince dalga geçen Bir taraftar grubunun içerisinde bulunmanız münasebetiyle Kınıyorum. Paylaşımından ötürü Kaan Başkanıma Teşekkür eder BU GECENİN YILDIZI FC BAYERN MUNCHEN TAKIMINI DA TEBRİK EDİYORUM...

B

Büşra Gamze

Ziyaretçi
Sizi bu mesajinizdan dolayı kınıyorum Galatasaray orada sadece kendisi için oynamıyor Tüm Türkiye'yi temsil ediyor Galatasaray kazanınca hepimizin gurur duyması kaybedince hepimizin üzülmesi yerine siz tam tersini yapıyorsunuz yaptığınız Galatasaraya ve Galatasaraylılara çok büyük bir ayıptır😠
Fazla futbol takip etmeyen ve gününü twitterda geçiren biri olarak bile şunu söyleyebilirim: galatasarayla dalga geçilmesi savunalacak bir şey değil tabii ki ancak tt yi zaten ez geçiyorum çevremde dahi diğer büyüklerle, beşiktaşla fenerbahçeyle dalga geçen bir ton galatasaraylı taraftarlar var. Bu kadar alınmaya gerek yok hüseyin baskan 😁

K

Kaan Yüksel

Ziyaretçi
Öncelikle başkanım sinirlenmeniz ve de kınamanız normal benim için bir sorun teşkil etmiyor sizin fikriniz sizin düşünceniz.Şahsen ben bir Beşiktaşlı olarak Galatasaray karşısında Bayern Münihi destekledim ve güzel bir sonuca ulaşıldı.Şampiyonlar Ligini de alacaklarına inancım tam.
🔴⚪️ #FCBayern #MiaSanMia 💪🏻🔴⚪️

G

GS1905ALİ

Ziyaretçi
Bir Dönem Beşiktaş'ımız Bayern Münih'le Maç Yapmıştı Hatırlarsan O Zaman En büyük ayıbı Galatasaraylı'lar Yapmıştı Bugün masum rolü oynamanın Anlamı yok Sonuçta Beşiktaş'ta o gün sadece kendisi için oynamadı Ve Türkiye'yi Temsil etti. Bende sizi Kendinize gelince ayıp deyip Başka kulübe gelince dalga geçen Bir taraftar grubunun içerisinde bulunmanız münasebetiyle Kınıyorum. Paylaşımından ötürü Kaan Başkanıma Teşekkür eder BU GECENİN YILDIZI FC BAYERN MUNCHEN TAKIMINI DA TEBRİK EDİYORUM...
Bunu yapanlardan sizin farkınız nedir
Aynı zihniyette olduğunuz sürece farkınız yok birbirinizden taraftarlık değil yaptığınız cahillik başka hiçbir şey ifade etmiyor gözümde yazık diyecek söz bulamıyorum
Atalarımızın çok güzel bir sözü ile bitirmek istiyorum
Vatanseverin salağı ve fırıldağı, vatan haininden fazla zarardır vatana...

K

Kaan Yüksel

Ziyaretçi
Bunu yapanlardan sizin farkınız nedir
Aynı zihniyette olduğunuz sürece farkınız yok birbirinizden taraftarlık değil yaptığınız cahillik başka hiçbir şey ifade etmiyor gözümde yazık diyecek söz bulamıyorum
Atalarımızın çok güzel bir sözü ile bitirmek istiyorum
Vatanseverin salağı ve fırıldağı, vatan haininden fazla zarardır vatana...
Öncelikle kankacım bu fanatikliği bu nefreti bir kenara bırakman önemli bence.Orda kılıç kalkan savaşmıyoruz ya da vatanımızı savunmuyoruz.Futbol bir spor ve eğlence zevk aracı bizlerde tarafımızı belirliyoruz.O yüzden fikirlere düşüncelere saygılı olmaya davet ediyorum seni.
Hayırlı akşamlar diliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...