İstediğini koyar sizemi soracakGalatasaraylının biri gelmiş disslike koymuş cidden sıkıntılı bi camia işi gücü derdi Fenerbahçe
Dostum çok takılma isteyen istediği emojiyi koyar bende beğenmedim koyuyorum şimdi hadi kolay geleGalatasaraylının biri gelmiş disslike koymuş cidden sıkıntılı bi camia işi gücü derdi Fenerbahçe
Serin gelin heleİstediğini koyar sizemi soracak
Zamanı gelir bizimde hoşumuza gitmeyen şeyler olur sana kolay geleDostum çok takılma isteyen istediği emojiyi koyar bende beğenmedim koyuyorum şimdi hadi kolay gele
Ne alaka reis böyle çocukça eleştiriyi beklediğim en son kişi bile değildinGalatasaraylının biri gelmiş disslike koymuş cidden sıkıntılı bi camia işi gücü derdi Fenerbahçe
Herkes özgür istediğini yapmakta ben Fenerbahçeli değilim ama herhangi biri beğenmedi diye Galatasaraylılara genelleme yapılamaz acizlik meselesiZamanı gelir bizimde hoşumuza gitmeyen şeyler olur sana kolay gele
Bana mı diyosun aciz diye güzel kardeşim?Herkes özgür istediğini yapmakta ben Fenerbahçeli değilim ama herhangi biri beğenmedi diye Galatasaraylılara genelleme yapılamaz acizlik meselesi
Herkes istediğini yapmakta özgür katılıyorum sana ama ağzını bozmana gerek var mıydı?Herkes özgür istediğini yapmakta ben Fenerbahçeli değilim ama herhangi biri beğenmedi diye Galatasaraylılara genelleme yapılamaz acizlik meselesi
Acizlik bir hakaret midir? Hahahah yoksa olması gerektiği gibi yapıp veya davranmak varken kolay yolu seçmek midir acizlik? Hakaret etsem iliklerinde hisserderdin Büyük MesutKonunun hem aciz olmakla alakası yok. Hem de arkadaş bir şeylere tapmakla alakalı küçük çaplı bi edebiyat yapıp galatasaraya genelleme yapılmış diye hakaret etmiş. Değişik bi kafa anlamak güç. Daha sonra benim üzerimden herhangi bi show yapmak istersen aklında bulunsun ben Fenerbahçeye tapıyorum rakiplerini de her zaman genellerim.
En azından iki oynamıyorum Büşra hanımHerkes istediğini yapmakta özgür katılıyorum sana ama ağzını bozmana gerek var mıydı?
Ya sen kimsinki hakaret edeceksin de iliklerime kadar hissedecem ne değişik çocuklarsınız hepiniz ayrı bi trip bi şekil bi laflar bir şeyler. İşine bak boş yapmaAcizlik bir hakaret midir? Hahahah yoksa olması gerektiği gibi yapıp veya davranmak varken kolay yolu seçmek midir acizlik? Hakaret etsem iliklerinde hisserderdin Büyük Mesut