Haberlerimize Konu Olan Başkanlarımız...
@Sera*
@Tolga Çıtır
@Fatih Küçük
@Büyük Mesut
@Between
@SametÜNAL
@Murat ÜNLÜ
Teşekkür ediyorum başkanımEline, emeğine sağlık Halil başkanım
Bu arada Sera adlı zombi arkadaşım hakkında bir iki kelam etmek istiyorum. Kendisi benim de sevdiğim ve değer verdiğim bir insandır pardon ölüdür. Zombi olup da nasıl bu kadar hırrrlamadan konuşuyor diye insan merak ediyor tabi. Sera aslında Ben Efsaneyim filmindeki bilinçli zombinin ta kendisi. Herkes gerçek yüzünü görsün
Ekli dosyayı görüntüle 11687
(Soldaki Sera)
Teşekkür ederim başkanım teveccühünüzEmeğine sağlık başkanım. Yeni sayı hayırlı olsun yine çok güzel olmuş
Emege saygi
Bir kere tanıştıysan artık geçmiş olsunTeşekkür ediyorum başkanım
Sera başkanımla daha ilk kez tanışma fırsatımız oldu. Zombilik konusunda yorum yapamayacağım Ama tanışmaktan memnuniyet duyduğum birisi. Kendisine herkesin huzurunda tekrar teşekkür ederim
O zaman bir dahaki sayımızda bunu mutlaka değerlendireceğim başkanım bende teşekkür ederimHalil başkanım ellerinize sağlık
Sera hanım oyunumuzun değerli ve renkli başkanlarından biridir. Parti politikaları ile oyuna yeni bir bakış açısı getirdikleri göz ardı edilemez bir gerçektir. Hem bu yüzden hemde desteklerinden dolayı tekrardan teşekkür ediyorum. Bu arada @Tolga Çıtır başkanımın verdiği bilgi teyitli bir gerçektir bu bilgiyi halkımızla paylaştığı için teşekkür ederim
Milletimizin, Seranın gerçek yüzünü görmeye ihtiyacı varHalil başkanım ellerinize sağlık
Sera hanım oyunumuzun değerli ve renkli başkanlarından biridir. Parti politikaları ile oyuna yeni bir bakış açısı getirdikleri göz ardı edilemez bir gerçektir. Hem bu yüzden hemde desteklerinden dolayı tekrardan teşekkür ediyorum. Bu arada @Tolga Çıtır başkanımın verdiği bilgi teyitli bir gerçektir bu bilgiyi halkımızla paylaştığı için teşekkür ederim