Destek lazım başkanım yoksa yaşama sevincimiz yok olacakEline, emeğine sağlık başkanım
Ayrıca Büyük Mesut dönene kadar ruh halimiz ekteki gibidir.
Ekli dosyayı görüntüle 11797
Şimdi yaşama sevincimizi de asker kamuflajlı eşofman giyen birine de bağlamayalımDestek lazım başkanım yoksa yaşama sevincimiz yok olacak
Hayırlısı olsun başkanım. Gazeteci kimliğim ile cevap veriyorum (Sanki bilmiyormuş gibi)Milliyetçi Kuruluş adına kısa bir açıklama yapayım bir anda neden bukadar değişiklik yaptığımız
Oyun yönetimin logomuzdaki 3 hilalden dolayı profil fotoğraflarımızı onaylamadı bizde saygı duyarak yönetime verdiğimiz söz doğrultusunda hiç bir şekilde sorun çıkarmamak adına değişikliğe gittik daha özgün kendi tasarımımız bizi yansıtan sembolleri kullanarak bir Parti logosu oluşturduk.
Evet doğru tahmin köklü bir değişim olucak bunada başlamış bulunmaktayız zaten .
Seçimden çekilmemize gelinirse insaların yanındayım her zaman dediği cümlenin bu oyunda karşıtını olmadığını anladım kendi çıkarları veya menfaatleri uğruna göre hareket edildiğini gördüm seçimde Buda hoşuma gitmedi ve aday çıkarmadım.
hep ben ben ben ben olmuyor 🫡
Gölgeme bile güvenemez haldeyim zatenHayırlısı olsun başkanım. Gazeteci kimliğim ile cevap veriyorum (Sanki bilmiyormuş gibi)
Her zaman köklü bir değişiklik şarttır başkanım.
Merhum Laz Ziyanın çok sevdiğim bir sözü vardır..
''Kurt ovaya inip, havaya pus çöktüğünde, Değil KURDA attığı adıma bile güvenmez''...
Başarılanız daim olsun başkanım...
Kamuflajlı Mesut'a karşılardır belki@Tolga Çıtır bak geldi hokkabazlar anti Mesutçular
Mesut luk olduğunu düşünmüyorum insanları olduğu ve bulunduğu yere göre yargılama sistemi varKamuflajlı Mesut'a karşılardır belki
Onun olmadığı yer mi var sanki, her yerde var o sistemMesut luk olduğunu düşünmüyorum insanları olduğu ve bulunduğu yere göre yargılama sistemi var
Sende haklısın başkanOnun olmadığı yer mi var sanki, her yerde var o sistem