Dergimize Konu Olan Başkanlarımız;
@Büşra Gamze
@Ayhangünerr
@samettyazz
@Mahmut
@morteguven
@agitbaşkan
Keyifli Okumalar.
Her iki baskana da basarilar diliyorum her iki baskanda bende hayal kirikligi yaratsada sonuc itibari ile secim surecinde basarilar diliyorum firlama dergisi ne ciktigi bu yolda basarilar dilerim sesimiz olamaya daha guzel seylere imza atmasi dilegiyleEkli dosyayı görüntüle 11916
@Büşra Gamze
@Ayhangünerr
@samettyazz
@Mahmut
@morteguven
@agitbaşkan
Keyifli Okumalar.
Estağfurullah başkanım elimizden geleni yapıyoruz Teşekkür ederim..Reis hakikaten foruma değer katıyorsun.
Sende bize özellikle bana bi hayal kırıklıgı yaratmıstın baskanım ama canın sagolsun tesekkür ederimHer iki baskana da basarilar diliyorum her iki baskanda bende hayal kirikligi yaratsada sonuc itibari ile secim surecinde basarilar diliyorum firlama dergisi ne ciktigi bu yolda basarilar dilerim sesimiz olamaya daha guzel seylere imza atmasi dilegiyle
Teşekkür ederim başkanım. O sizin güzel görüşlülüğünüzEline emeğine sağlık başkan çok başarılı olmuş.
Teşekkürler başkanımEline saglik baskanim iki baskanimiza da secim surecinde basarilar diliyorum.
Teşekkür ediyorum başkanım sağolun@Aktimur Halil Başkanım Eline Emeğine Sağlık. Başarılarının Devamını diliyorum. Umarım Emeklerin Karşılıksız kalmaz
Yazıyo yazıyo
eyballah başkanlarım sağolunEline emeğine sağlık Sayın vekilim. İki başkanımada başarılar diliyorum.
Öncelikle çok güzel ilerliyorsun ve bu konuda seni tebrik ederim. Tüh bilseydim Galatasaray takımı için yorumcu ilanına başvururdum. Başarıların daim olsun.Ekli dosyayı görüntüle 11916
@Büşra Gamze
@Ayhangünerr
@samettyazz
@Mahmut
@morteguven
@agitbaşkan
Keyifli Okumalar.
Teşekkür ederüm başkanım nasip başkanımÖncelikle çok güzel ilerliyorsun ve bu konuda seni tebrik ederim. Tüh bilseydim Galatasaray takımı için yorumcu ilanına başvururdum. Başarıların daim olsun.