Emeğine sağlık kankam harika 

Başkanım oda olucak. Şaka değil ama ciddiyim. Arasında tatlı rekabet olan başkanlarımızı (özellikle şaka kaldırabilecek olan kişiler) arasında '' x kişisi y kişisine bunu dediiii" gibi bir bölüm düşünüyorum. Banlananlar liseteside olacak sıkı takipte olacağımEline emeğine sağlık. Umarım Gazete olarak magazin sayfası da olur. Kim kime ne demiş ne söylemiş kim banlanmış iyi olabilir :d
Başkanımm. Gazete okumak ufku açarYapma böyle şeyler başkanım gazete alışkanlığı getireceksin reel hayatta herkese eline emeğine sağlık![]()
Teşekkür ederim başkanımEmeği geçen herkese tebrikler çok güzel bir dergiydibaşarıların daim olsun
Sağol kardeşim her zaman aynı yolfa aynı hedefeEmeğine sağlık kankam harika![]()
O zaman bekliyoruz heycanla başkanımBaşkanım oda olucak. Şaka değil ama ciddiyim. Arasında tatlı rekabet olan başkanlarımızı (özellikle şaka kaldırabilecek olan kişiler) arasında '' x kişisi y kişisine bunu dediiii" gibi bir bölüm düşünüyorum. Banlananlar liseteside olacak sıkı takipte olacağım![]()
Eyvallah başkanımmEmeğine sağlık![]()
Teşekkür ederim hüseyin başkanımBaşkanım böyle çok güzel bir dergi için çok teşekkür ederim elinize emeğinize sağlık,yeni gazetenizde şimdiden hayırlı olsun başarılar dilerim yeni yolunuz açık olsun inşallah![]()
Eyvallah başkanımKardeşim benim yapmışsın gene yapacağını harikalar yaratmaya devam ediyorsun eline emeğine sağlık