FORUM-OYUN BANLARI/İTİRAZLARI HK. (1 Kişi İçeride)

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Değerli BaşkanOnline oyuncuları,
Yaklaşık 2 günde 350'ye yakın raporlama yapılmış olup bir çoğuna işlem yapılmıştır.
Yapılan her işlem sonrası itiraz yapılan her işlem sonrası birileriyle diyalog artık bizim için işin içinden çıkılmaz bir hal almış,
Oyuncusu küfür eden parti yöneticisinin bizi suçlamalarıyla, ban attığımız oyuncunun x'i destekliyoruz demesiyle artık baş edemez durumdayız.
Kimine göre yönetim darbeyi desteklerken kimine göre yönetim darbenin karşısında.
Hangi tarafta olduğumuzu inanın biz de bilmiyoruz.

Her şeyden önce 350 rapora dönüş yapan / bakan yalnızca 1 kişi olup; gereksiz raporlama yapmak, gereksiz şekilde işlem yapmam işleri zorlaştırmaktan başka bir şey değildir.
Gereksiz yapılan tüm işlemlerde kimsenin ismine, partisine bakılmadan ceza verilecektir.

Ek olarak darbe söz konusu olursa teknik ekipte yer alan arkadaşlara oyun yönetimi ve forum yönetimi darbe boyunca devredilecektir.
Bilgilerinize sunar, iyi oyunlar dileriz.

Berkan34

Üye
Yasaklı Üye
Vatandaş
Bir sorum olacaktı ban süreleri bu süreçte çok fazla olduğu için eğlenceli hallerini bütün oyuncular kaçırıyor vatandaş 2 uygulaması gündeminize tekrar gelse nasıl olur ? en azından yorumlar filtreden geçer ve öyle onaylanarak yazılır

BİLGEM GÖKTÜRK

Üye
Yasaklı Üye
Vatandaş
Merhaba
Oyuncu ADim BİLGEM GOKTÜRK
Hayir bi hata oldugunu dusunmuyorum hala ayni fikirdeyim sizlerin kendi dusuncelerinizin yogun oldugu ancak oyunun yazili kurallarininda bulundugunu sizlere hatirlatirim ithamda bulunmuyorum dupeduz soyluyorum nasilki bizler gerek forumda gerekse oyunda hakaretlere ugruyor ithamlar altinda kaliyorsak oyuncu olarak sizede soyluyorum evet taraflisiniz evet kendi bildiginizi okuyorsunuz evet bir zumre altinda sadeece bize uyguladiginiz tarife etik degil.tesekkurler.

ata41

Fatillahçı darbe örgütü_ Leopard A24 Tank şöförü
Yasaklı Üye
Vatandaş
Saygıdeğer yönetim, rapor elbette olucak burada bir topluluk yönetiliyor. Sizin bu konuda şikayet etmeniz biraz etik değil. Raporlama işlerine bir kişi bakıyor ve yetişemiyorsa sayoyı çoğaltın. Ekibi genişletin ne diyeyim ki. Burda kimsenin hal ve hareketlerine tavırlarına ban atarak yada süresi uzun ban atarak karşı koyamazsınız. Bu konuda kadronuzla alakalı çalışmalar yapmanızı öneririm

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Saygıdeğer yönetim, rapor elbette olucak burada bir topluluk yönetiliyor. Sizin bu konuda şikayet etmeniz biraz etik değil. Raporlama işlerine bir kişi bakıyor ve yetişemiyorsa sayoyı çoğaltın. Ekibi genişletin ne diyeyim ki. Burda kimsenin hal ve hareketlerine tavırlarına ban atarak yada süresi uzun ban atarak karşı koyamazsınız. Bu konuda kadronuzla alakalı çalışmalar yapmanızı öneririm
Mesele raporlamalar değil, raporlama ve ban sonrası mesajlar.
Sizi banlıyoruz, partideki arkadaşınız geliyor.
Yetmiyor parti başkanınız geliyor.
Yetmiyor parti başkan yardımcınız geliyor.
Sizce burada bir saçmalık yok mu?

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Birisi rapor atıyor: instagramdan yazıyor, yetmiyor oyundan yazıyor, yetmiyor özel mesaj atıyor, yetmiyor partideki arkadaşına yazdırıyor. konu tam olarak bu.

ata41

Yasaklı Üye
Vatandaş
Birisi rapor atıyor, instagramdan yazıyor, yetmiyor oyundan yazıyor, yetmiyor özel mesaj atıyor, konu tam olarak bu.
Bu konuda haklısınız efendim. Ama bunu çözüme kavuşturacakta sizlersiniz. Yada bu konuyla alakalı ortak bir fikir konusu açmanızı da talep ediyoruz. Herkesten görüş almakta mantıklı gelicektir

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Bu konuda haklısınız efendim. Ama bunu çözüme kavuşturacakta sizlersiniz. Yada bu konuyla alakalı ortak bir fikir konusu açmanızı da talep ediyoruz. Herkesten görüş almakta mantıklı gelicektir
Yaklaşık öğlenden beridir bu şekilde işlememesi adına uyarıda bulunuyoruz.
Artık böyle yapan kişileri de banlıyoruz.

ata41

Yasaklı Üye
Vatandaş
Yaklaşık öğlenden beridir bu şekilde işlememesi adına uyarıda bulunuyoruz.
Artık böyle yapan kişileri de banlıyoruz.
Anlıyorum sizi.
Artık millet forumda tarışmaktan ziyade bu kişiyi nasıl banlatırım havasında zaten.