FORUMDAKİ SON OLAYLAR ve 3. PLATFORMLAR HAKKINDA KARAR. (1 Kişi İçeride)

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Oyun Yönetimi
Değerli BaşkanOnline oyuncuları,
Forumda 3 kullanıcının direkt olarak küfür ettiğini görmekteyiz.
Forumda, oyunda birbirine hakaret edenlere alışığız ancak direkt açık bir şekilde küfürün sonucu ağır süresiz bandır.
Ama o bana şu dedi,
Ama o bana bunu dedi gibi mazeretler kabul edilemez.
Tüm oyuncular bilmelidir ki açık bir şekilde oyunda veya forumda küfür eden kişiler süresiz olarak oyundan ve forumdan uzaklaştırılır.
Ancak whatsapp, telegram gibi platformlardan edilen küfürlerin bizim için bir önemi yoktur.
Bu platformda edilen küfürler için, yasalara başvurabilir ya da ilgili uygulamalarda mesajları şikayet edebilirsiniz.
Bu saatten sonra başka bir platformlardan ekran görüntüleri suç ne olursa olsun hiçbir şekilde kabul edilmeyecek, bunu yönetime bildiren, ceza talep eden kişiler oyundan direkt sorgusuz sualsiz şekilde banlanacaktır.
Kimse bilmiyorduk, duymadık demesin.
Whatsapp, Telegram üzerinden işlenen suça ilgili uygulamalar bile bir şey yapmıyorken bunu kanıt olarak göstermek buna bizim ceza vermemizi beklemek artık bizim kontrolümüzden çıkan bir duruma gitmektedir.
Oyunda sizin telefon numaranız başka oyuncuyla paylaşılmaz.
Bir gruba giriyorsanuz, bir kişiye numaranızı veriyorsanız sonuçlarına sizin katlanmanız gerekir.
Ayrıca oyun içerisinde telefon numarası paylaşan mesajlar için her oyuncuya mesaj bildirildiği takdirde 1 gün oyun banı cezası verilecektir.

Herkese iyi oyunlar dileriz.

Kaan Yüksel

Yeniden Doğuş🌄
39. Dönem Oyun Başkanı
Tartışma illa olur hakaret tartışma esnasında illa olur imada karşındakinin anlıyacağı dilden yaparsın ama ben bile ağzı bozuk küfür etmeyi seven biri olarak forumda bir tane küfürümü bulamazsınız biraz daha dikkatli olunması lazım burası özel bir alan değil herkese açık bir yer bunun bilincinde olunması lazım.

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Oyun Yönetimi
Tartışma illa olur hakaret tartışma esnasında illa olur imada karşındakinin anlıyacağı dilden yaparsın ama ben bile ağzı bozuk küfür etmeyi seven biri olarak forumda bir tane küfürümü bulamazsınız biraz daha dikkatli olunması lazım burası özel bir alan değil herkese açık bir yer bunun bilincinde olunması lazım.
Biz kimsenin kimseye numarasını vermiyoruz.
Bence bunun da bilincinde olmak gerekiyor.
Bu yüzden whatsapptan ya da telegram size birisi ulaştıysa ve küfür ettiyse ceza talep edemezsiniz.