U
Her ne kadar oyun içerisinde ayrı düşsek de müzik zevklerimiz birbirine benziyor Kurt77, haydi haydi sen benim yorumumu beğen ben de seninkini beğeneceğim. Ortak paydamız Ahmet Şafak olsun. Bir iki dakikalığına husumeti bir kenara bırak.Ayyildiz kolye güzelliğine güzellik katsın
Sana olan aşkımı Ayyildiz kolye anlatsın
Bence artık barışın güvercinlerini salalımHer ne kadar oyun içerisinde ayrı düşsek de müzik zevklerimiz birbirine benziyor Kurt77, haydi haydi sen benim yorumumu beğen ben de seninkini beğeneceğim. Ortak paydamız Ahmet Şafak olsun. Bir iki dakikalığına husumeti bir kenara bırak.
Abi Ahmet Şafak ortak payda dedik eyvallah da güvercini akrepi karıştırmaBence artık barışın güvercinlerini salalım
Bişi yok Bİşi yokAbi Ahmet Şafak ortak payda dedik eyvallah da güvercini akrepi karıştırma
Biz böyle görmedik haramı bilmedik eğilmedik bükülmedik Alpaslan kardeşHer ne kadar oyun içerisinde ayrı düşsek de müzik zevklerimiz birbirine benziyor Kurt77, haydi haydi sen benim yorumumu beğen ben de seninkini beğeneceğim. Ortak paydamız Ahmet Şafak olsun. Bir iki dakikalığına husumeti bir kenara bırak.
Ben duruş dedikçe bana sırıttın,Biz böyle görmedik haramı bilmedik eğilmedik bükülmedik Alpaslan kardeş
Hemen nasıl belli ediyorsun kendini numaraciBen duruş dedikçe bana sırıttın,
Şöhret çetesine güldün kırıttın,
Ben duruş dedikçe bana sırıttın,
Hadi oradan sahte patlıcan
De get oradan şov patatesi
Olamadın, olamadın milletin sesi!
Ahmet Şafak - Sahte Patlıcan adlı eseri armağan ediyorum.
Tamamı için tıklayınız;
Gönülden sevenlere selam olsun.