Sultan yusufun herkes yanında olur mesele kuyudaki yusufun yanında olmak.
TÜRKMEN BEYİ(KUTALMIŞBEY) Üye Vatandaş Dün 23:16 da #1 Sultan yusufun herkes yanında olur mesele kuyudaki yusufun yanında olmak.
1 1ömer1 47.Dönem İçİşleri Bakanı-Altın OK Partisi Vatandaş Dün 23:39 da #4 Issız bir yerde bir kuyunun dibinde umutsuzluğa kalma belki aydınlığa açılacak kapı oradadır..
bualpra Üye Vatandaş Dün 23:39 da #5 Edeb ile vicdama raslanmicaksa bu hayat neden yaşlansın gök yüz niye yaşlandın yer yüzü
N A Z Milli Harekât Parti Sekreteri 🐺 Vatandaş Dün 23:58 da #7 Karakter, karanlıkta bile parlayan bir ışıktır; karaktersizlik ise en parlak ışıkta bile gölge olmaktan öteye gidemez.
Karakter, karanlıkta bile parlayan bir ışıktır; karaktersizlik ise en parlak ışıkta bile gölge olmaktan öteye gidemez.
JR Mehmet (Lider) ÖVİP 🫶 48. DÖNEM MECLİS BAŞKANI 🏛 Vatandaş Bugün 00:08 #8 Gözden ırak olan , gönülden de ırak olur. Gönülden ırak olan nerde olursa olsun banane.
N A Z Milli Harekât Parti Sekreteri 🐺 Vatandaş Bugün 00:22 #9 A V N İ (V997)' Alıntı: Eğer bir insan insan değilse o kişi insan değildir Genişletmek için tıkla ... Vaaayy aydınlandım resmen
A V N İ (V997)' Alıntı: Eğer bir insan insan değilse o kişi insan değildir Genişletmek için tıkla ... Vaaayy aydınlandım resmen
Manisalı Emre Özgürlük Ve İrade Üyesi| 47.Dönem Adalet Bakanı ⚖️ Vatandaş Bugün 00:24 #10 Ne yaparsan yap, nasıl yaşarsan yaşa; ama gülebilmek için birini ağlatma ve çıkarların için hiç kimseyi satma.
Ne yaparsan yap, nasıl yaşarsan yaşa; ama gülebilmek için birini ağlatma ve çıkarların için hiç kimseyi satma.
Sevim AYDIN Yükselen Gençlik Partisi Parti Başkan Vekili Vatandaş Bugün 02:06 #11 Ben söylediklerimden sorumluyum, anladıklarınızdan değil. Stefan ZWEIG