GEÇMİŞ OLSUN AZERBAYCAN! 🇦🇿 (1 Kişi İçeride)

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Değerli BaşkanOnline oyuncuları,
Bakü-Grozni uçuşunun trajik kazasında hayatını kaybedenlerin acısını derin bir şekilde hissediyoruz.
Kardeş ülke Azerbaycan'daki vatandaşlarımızın ve tüm Azerbaycan halkının bu zor gününde yanlarında olduğumuzu belirtiyor, mağdurların ailelerine başsağlığı diliyoruz.
Bu trajik olayın ardından, Azerbaycan halkına sabır ve güç diliyor, bu acılı süreçte yanlarında olduğumuzu bir kez daha vurguluyoruz.

Tekrardan Azerbaycanlı oyuncularımıza baş sağlığı dileriz.

Manisalı Emre

Özgürlük Ve İrade Üyesi| 47.Dönem Adalet Bakanı ⚖️
Vatandaş
Mekanları cennet olsun inşallah 🙏

niko_23

Azerbaycan Turk Birligi kurucu baskanlarindan
Vatandaş
Oyun yönetimine teşekkür ediyorum.
Bu aci günlerimizde yanımızda olduğu için

RE0N

ASİL TÜRK PARTİSİ
Vatandaş
Bu elim kazada hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyorum. Azerbaycanlı kardeşlerimin acısını yürekten paylaşıyorum. Geçmiş olsun..

Emil Aliyev

Asil Türk Hakkari Milletvekili
Vatandaş
Bakü-Grozni uçuşunun trajik kazasında hayatını kaybedenlerin acısını derin bir şekilde hissediyoruz.
Kardeş ülke Azerbaycan'daki vatandaşlarımızın ve tüm Azerbaycan halkının bu zor gününde yanlarında olduğumuzu belirtiyor, mağdurların ailelerine başsağlığı diliyoruz.
Bu trajik olayın ardından, Azerbaycan halkına sabır ve güç diliyor, bu acılı süreçte yanlarında olduğumuzu bir kez daha vurguluyoruz.

Sağolun Teşekkürler Kardeşlerimiz 🇦🇿🇹🇷

Subhan2022

Yeni Üye
Vatandaş

Teşekürlər başkanm sağolasın 🇦🇿🇹🇷❤️