Geri Dönüşüm Hk. (1 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Derebeyi.

Altın Ok Partisi
Vatandaş
Değerli Başkan Online Ailesi

Geçmiş zamanlar da oyunun rehaveti ve saçma bir rekabetin getirdiği heyecandan dolayı,bahse konu olan ve yöneticilerin haklı olarak işlem yaptığı mesajlarım talihsiz ve üzücüdür. Oyun içerisinde ki aşırı kışkırtmalardan dolayı kendimi kaybederek ettiğim küfürlerden dolayı öncelikle bahse konu olan arkadaşlardan,daha sonra ise tüm BaşkanOnline ailesinden özür diliyorum

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Teknik açıdan oyuna dönüşünüzde genel af kapsamında bir sorun yoktur.
Ban yeme sebebiniz cengiz ve yağıza ettiğiniz hakaret/tehditler şeklinde değerlendirilmiş olup; affa engel bir durum yoktur.
Ancak gerek taraflarla özelden konusmalarımız gerek buradaki tartışmalardan kaynaklı konu bir çözüme yönetim tarafından ulaştırılmayacaktır.
İlgili oyuncunun banlanması / sen tekrar dönemezsin diyeceğim bir durum olmadığı çok açıktır.

Oyunu oynayabilirsiniz. Ancak size sorunu çözmeniz adına karşı tarafla ilgili ara bulucu yönlendirmelerimize uymadığınızdan ilgili parti iktidar ise istenmeyen oyuncu ilan ederse kararı onaylarız.
Konu yönetim nezdinde kapanmış olup; artık konu oyunculardadır.

Son düzenleme:

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Her sorunu yönetimden çözmesini beklemeyin arkadaşlar, bu bir siyaset oyunu ise siyasetle çözün.
Artık bu konularda çözüm üretemiyoruz.
3 ay önceki affı sorgulamak "ama beni tehdit etti" neden affa tehditlerde dahil edildi demek bizim çözüm alanımızdan cıkıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...