Giresun'a Mutluluk.. (1 Kişi İçeride)

Turkuaz Medya

Turkuaz Dijital Medya
Vatandaş
Giresun Belediye Başkanı B A Y - Z ve Giresun Valisi Mehmet_Bey Giresun için ''Huzur ve Refah'' Kampanyası başlattığını duyurdu..
Giresun Belediye Başkanı B A Y - Z ve Giresun Valisi Mehmet_Bey yaptıkları ortak açıklamada ; ''Şehirde katkı puanı 35.000 olana 25 Milyon 60.000 olana 50 Milyon olacak.'' dediler.

ortak.jpg

B E S O.

#ŞimdiMilliGençlikZamanı😎
Yasaklı Üye
Vatandaş
Giresuda belediye ve valilik el ele verip Huzur ve Refah kampanyası başlatmış şehirlerine milyonlarca destek sağlamış. Peki Osmaniye? Bizim kasada para mı yok yoksa bu şehri hak ettiği noktaya taşımaya niyetimiz mi
Osmaniyenin tüm yetkililerini göreve davet ediyorum nerdesinizzz😂

O A B İ

A D İ N🎗️ Asil Türk 46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
Giresuda belediye ve valilik el ele verip Huzur ve Refah kampanyası başlatmış şehirlerine milyonlarca destek sağlamış. Peki Osmaniye? Bizim kasada para mı yok yoksa bu şehri hak ettiği noktaya taşımaya niyetimiz mi
Allah'tan uşaktaki vatandaşlarım forumu takip etmiyor 😂😂

N E G A N

milli harekât parti üyesi
Vatandaş
Ayni şekilde benim şehrim de öyle 😂😂

Fersah

Hadimül Milli Gençlik
Vatandaş
Muğla için direk çalışan emek verenlere 50m veriyorum ama nafile hala kıpırdama yok. 😀😀