GKB Adayı İle Röportaj - Uyanış Medya (1 Kişi İçeride)

UYANIŞ MEDYA

Uyanış Partisi Tarafsız Medya Kuruluşu
Vatandaş
Merhaba Değerli BaşkanOnline Ailesi;

Bugün Sizlere Uyanış Partisi GKB Adayı İle Yaptığımız Röportajı Sunuyoruz...

Ama Öncelikle Adayımızı Sunalım !
Uyanış Partisi GKB Adayı Resmi Olarak:

3434OGUZ !

3434OGUZ' a SORDUK ❓

1. Kendinizi tanıtır mısınız?

Ben Oğuz Kapusuz, 34 yaşımdayım. İstanbulda oturuyorum aslen Orduluyum. Daha önce belediye başkanlığı vb. makamlarda bulundum.

2. GKB Adayı olma süreci parti içinde nasıl şekillendi, aday seçilme sürecini anlatır mısınız?

Bir anda karar verdim aday olmaya, benimle birlikte bir başkanımız daha aday oldu, demokratik bir şekilde parti içerisinde oylama yaptık. Sonuç eşit olunca kuraya kaldık.

3. Eğer seçilirseniz, ilk icraatınız ne olacak?
Oyun içindeki tehditler hakkında (Kötü niyetli kişiler vb.) ne düşünüyorsunuz ?

Şuanlık bir icraat veya atılım fikrim yok. Kötü niyetli kişiler hakkında gerekli gördüğümüz şekilde kurallara uyarak bir yaptırım uygulamak.

4. Savunma Bakanı ile ilişkileri güçlendirmeyi düşünüyor musunuz? Ne gibi planlarınız var bu konu hakkında?

Gerekli gördüğüm önemli konuları kendisiyle konuşurum. Eğer önemli bir konu olursa ikimiz onay veririz ve bunu kamuoyuna sunarım.

5. Oyun içindeki ittifaklar kuralları sizce nasıl? GKB Adayı olarak bu kurallar hakkında ne düşünüyorsunuz?

İttifaklar kuralını şimdilik pek beğenmedim. Daha iyi olabilirdi bu konuyu da yönetimle konuşarak halledebiliriz tabii ki fakat bu konuyu partilerin başkanları daha iyi bilirler.

6. Oyun yönetimi ve Meclise karşı nasıl bir politika izleyeceksiniz?

Zamana bırakıyorum ilk öncelimiz meclisdeki yerimizi korumak oyun yönetimi için şuan fikrim yok.

7. Eğer seçilirseniz Kuvvet Komutanları için düşündüğünüz isimler var mı?

Aklımda var bir kaç kişi istediğim olursa

8. Oyundaki askeri alan değerini artırmak için neler yapacaksınız?

Şu an bilemiyorum heyecandan aklıma gelmiyor kusuruma bakmayın askeri alan için koşulları geliştireceğiz.

— Prosedür Koşulları Gereği Zorunlu İbareyi Söyler Misiniz ?

"BÜTÜN CEVAPLARIMIN, HER TÜRLÜ YAZIMIN, TÜMÜYLE YAZDIKLARIM VE BELİRTTİKLERİMİN, UYANIŞ MEDYA HABER AJANSINDA ÇIKARTMA-EKLEME YAPILMAKSIZIN YAYINLANMASINA, KENDİ KARARIM VE HÜR İSTEĞİMLE ONAYLIYOR, BAŞKANFORUM ADRESİNDE YAZILI BULUNAN MESAJLARIMIZIN GÖRÜNTÜLÜ BİR ŞEKİLDE KANIT OLARAK KULLANILMASINA AÇIK OLARAK İZİN VERİYORUM."

Röportajımız Katıldığınız İçin Teşekkürler 🌹

~ Bizlerde UYANIŞ MEDYA HABER AJANSI Olarak; 3434OGUZ Başkanımız ve Diğer Tüm Adaylara Başarılar Dileriz. ~