Gönül Seferberliği İlan Ediyoruz! (1 Kişi İçeride)

Alparslan

Kutlu Birlik Partisi Genel Başkanı 🤝
Vatandaş
Geçmişte İlk Adım Partisi çatısı altında görev yaptığımız, sonrasında farklı sebeplerle yollarımızın ayrıldığı değerli başkanlarımıza, geçmişte kırıp döktüğümüz, kaybettiğimiz, siyaset uğruna ters düştüğümüz kıymetli başkanımıza ve tüm Başkan Online kullanıcılarına açık çağrımızdır;

Gün birlik ve beraberlik günüdür. Oyun içerisinde rekabetin yeniden tesisi İlk Adım Partisi çatısı altında toplanarak yan yana omuz omuza mücadele etmekle mümkündür. İlk Adım Partisi siyaset üssü bir anlayışla kapılarını tüm Başkan Online kullanıcılarına ardına kadar açmıştır! Farklılıklarımızı en büyük zenginliğimiz kabul edeceğiz. Dünü dünde bırakarak bugüne ve yarına umutla bakacağız! Projeler üreteceğiz, oyundaki güncelleştirmelerin takipçisi olacağız. Dün olduğu gibi bugünde ortaya koyacağımız vizyon ile oyun içerisindeki sessiz devrimlerin sahibi olacağız. Bu mücadelemizde lütfen bizi yalnız bırakmayın. İlk Adım Partisi'ne üye olun ve gücümüze güç katın.

Bir olmazsak yok olacağız, dağılıp savrulacağız, sesimizi duyuramadan sessizliğe boğulacağız. Bir olursak hep beraber kazanacağız. Birbirimizle barışırsak herkes kazanacak, ayrışmadan uzlaşırsak yönetimde kaynaşacağız. İlk Adım Partisi çatısı altında el ele vereceğiz ve tarihi yeniden yazacağız!

İLK ADIM'A ÜYE OL!

1.png

NightKing

Kutlu Birlik Genel Başkan Yardımcısı || Niğde Mv.
Vatandaş
Parti Başkanımızın bu çağrısı, oyun içindeki barış ve dayanışma kültürünü yeniden inşa etmek adına atılmış çok kıymetli bir adımdır. İlk Adım Partisi olarak, dünü geride bırakıp geleceğe umutla bakmak, farklılıklarımızı zenginlik olarak görmek ve ortak bir amaç uğrunda birleşmek bizim temel prensibimizdir.

Bugün bir olma, güçlerimizi ortak hedefler doğrultusunda birleştirme günüdür. Tüm Başkan Online kullanıcılarını bu büyük birlikteliğe davet ediyor, İlk Adım çatısı altında hep beraber yeni bir hikaye yazmaya çağırıyoruz. Birlikte başaracak, birlikte kazanacağız!