GÖREV NEDENİYLE ŞEHİR DEĞİŞTİREN MAKAMLARA ŞEHİR DEĞİŞTİRME HAKKI (1 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Yasa Tasarısı Başlığı: Görevini tamanlayan vatandaşlara ücretsiz bir seyahat hakkı verilmesi

Yasa Tasarısı Konusu: Milletvekilliği ve valilik görevleri nedeniyle şehir değişikliği yapan vatandaşlara ücretsiz bir değişiklik hakkı tanımlanması

Yasa Tasarısı Amacı: Görev nedeniyle şehir değişiklerinde görev bitiminde seyahat hakkı

Yasa Tasarısı İçeriği: Milletvekili ve vali olan kişiler görevleri bitiminde görev yaptıkları şehirde kalmakta ve bu oyuncular için sonrasında ücretle değişiklik yapma zorunluluğu ortaya koymakta bu durum görevlerini hakkıyla ve sonuna kadar istifasız bir şekilde tamamlayan tüm vali ve milletvekillerine ücretsiz 1 değişiklik hakkı verilmesiyle beraber görev sürelerinin sonuna kadar tamamlamayı teşvik edecek hemde milletvekilleri ve valilere verilmiş olan sosyal bir hak olarak kanunlarımızda yerini alacaktır. Bu düzenlemeye tüm milletvekillerinin onay vererek çıkaracağına inanarak bu şahsi yasa tasarıma desteklerinizi bekliyorum.

Multiton

🪽ⓈⓁⓅ🪽,⚛️🄰🅁🄶🄴⚛️,⚙️🆃🅲🅿⚙️ 𝙆𝙪𝙧𝙪𝙘𝙪𝙨𝙪
Vatandaş
Belediye Başkanlarıda dahil olursa daha güzel olur, belki tasarıyı hazırlıyan kişi B. B'yi eklemeyi unutmuştur

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Ben belediye başkanı içinde geçerli olmasını talep ediyorum.
Yasa tasarısı bu şekilde, siz de belediye başkanlarında geçerli olması hakkında bir yasa tasarısı gönderin.
Gerekçeye şehir valisi ve milletvekillerine uygulanacak bu sistemin makamlar arası haksızlığa sebep olabilme ihtimali yazılabilir.
Meclis bunun için var değil mi @Kadir Aydın.
Öneri için yok, görsel olarak daha iyi olsun diye yok

KadirBey.

KAOS SEVERLER DERNEĞİ BŞK.YRD
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Yasa tasarısı bu şekilde, siz de belediye başkanlarında geçerli olması hakkında bir yasa tasarısı gönderin.
Gerekçeye şehir valisi ve milletvekillerine uygulanacak bu sistemin makamlar arası haksızlığa sebep olabilme ihtimali yazılabilir.
Meclis bunun için var değil mi @Kadir Aydın.
Öneri için yok, görsel olarak daha iyi olsun diye yok
Evet kesinlikle katılıyorum. Ama mecliste sunulan tasarıla bakınca çoğu öneri kategorisinde. Milletvekillerimiz bu konuda detaylı ve ince tasarilar sunmali

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...