Görevden Alınan Milletvekilleri Hk. Yönetim kurulu kararı. (1 Kişi İçeride)

bualpra

58. Dönem meclis başkanı
Vatandaş
Değerli BaşkanOnline Halkı ve Değerli Oyun Yönetimi;

Bugün Meclisimizde ki sıkı denetimlerden sonra görevini layıkıyla yerine getirmeyen milletvekilleri görevlerinden alınmış bulunmaktadır. Ancak Görevlerinden düşürülmelerinin, bundan sonraki seçimler ve tasarılar için oy kullanmayan, Görev bilincini yerine getirmeyen milletvekillerini caydıracağı konusunda yetersiz kalacağı kanaatindeyiz. bu sepepten ötürü yönetim kurulu ortak kararıyla bundan sonra caydırıcı cezalar uygulanacağını siz değerli başkanonline oyuncularına duyurur, bu kararın ilk adımı olarak da bugün görevlerinden ihraç edilen milletvekillerinin göreve başladıkları tarihten itibaren aldığı
tüm seçme seçilme ödülleri ve maaşının iadesine karar verilmiştir.

58. DÖNEM MECLİS BAŞKANI

BUALPRA.

bualpra

58. Dönem meclis başkanı
Vatandaş
Değerli BaşkanOnline Halkı ve Değerli Oyun Yönetimi;

Bugün Meclisimizde ki sıkı denetimlerden sonra görevini layıkıyla yerine getirmeyen milletvekilleri görevlerinden alınmış bulunmaktadır. Ancak Görevlerinden düşürülmelerinin, bundan sonraki seçimler ve tasarılar için oy kullanmayan, Görev bilincini yerine getirmeyen milletvekillerini caydıracağı konusunda yetersiz kalacağı kanaatindeyiz. bu sepepten ötürü yönetim kurulu ortak kararıyla bundan sonra caydırıcı cezalar uygulanacağını siz değerli başkanonline oyuncularına duyurur, bu kararın ilk adımı olarak da bugün görevlerinden ihraç edilen milletvekillerinin göreve başladıkları tarihten itibaren aldığı
tüm seçme seçilme ödülleri ve maaşının iadesine karar verilmiştir.

58. DÖNEM MECLİS BAŞKANI

BUALPRA.
@Atom Karınca @Zıpır Dedektif

MAGARSUS

ALKILIÇ HAREKAT 🐺⚔️
Yasaklı Üye
56. Dönem Oyun Başkanı
-bakiye yazılır veya parti başkanı oyuncusundan sorumlu olduğu için parti kasasına yansıtılır durum başkanın şahsi bakiyesine dokunulurmu bilemem
cengize bak cin gibi ceza gelecek diye partiyi kapatıp başka partiyle birleşmiş dızlamış hemen

CB36

Ayyıldız Hareket
30. Dönem Oyun Başkanı
Bence ceza meclis başkanına kesilsin vekillere iyi duyuru geçmiyor :)

O A B İ

A D İ N🎗️ Parti Sözcüsü 57&46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
@O A B İ harbi sistemi oturtamamışız 🤐
Yok yok görevden alınma cezasıyla açılışı ilk biz yaptık. Demek ki yeterli olmamış. Sayın meclis başkanıma katılıyorum. Bu ceza yeterli olsa geçen aydan sonra ortaya bu tablo çıkmazdı. Eline sağlık iyi yapmış. Sistem konusunda da bence şuan büyük bir sıkıntı geçen ay geçirilen tasarılar hala uygulamaya konmadı. Sayın meclis başkanımı bu konuda çalışma yapmaya gerekirse Ültimatom yayınlamaya davet ediyorum.

bualpra

58. Dönem meclis başkanı
Vatandaş
Bence ceza meclis başkanına kesilsin vekillere iyi duyuru geçmiyor :)
3 gündür forumdan bas bas bağırılıyor, başkan medya oyun içinden haber yapıyor, bu durumu vekiller hâlâ duymuyorsa parti başkanları bi zahmet oyuncularıyla ilgilensin. 3 gündür isim paylaşıyorum. 😀