İcardi babaaa beeee en sevdiği Türk yemeği bamyaymış
Reyiz Gol attıkça bamya yediriyor rakibe tabi babadır gutgudok eymen beni görünce yazı yazamıyor kim ne yaptı ki ala alaİcardi babaaa beeee en sevdiği Türk yemeği bamyaymış
@Zıpır Dedektif@B E S O gızz olala amatörde başarılar dilemiyorum daha beter olun koltuk yakmaya devam itfaiye gelip sulasın sizi gut bay dandik Spor![]()
@Zıpır Dedektif
@Atom Karınca
Bu arkadaş sürekli ikili tartışma sataşma çıkarma çabasında bu ilk de değil bundan önce de yaptı aynısını yine cevap vermedim. Bu arkadaş karşılıklı konu dışı tartışmalar yasak olmasına rağmen buna devam ediyor bu konudan 2 gün önce Ban yemiş birisi olarak olarak tekrar boyle konulara girmemeye ozen gosteriyorum ammavelakin bu arkadaş sürekli kaos , tartışma, aradaki husumeti büyütme tahrik çabasında
Sessiz kalıyor olmam iyi niyetimden yoksa cevap veremediğimden değil Lütfen artık şu sürekli husumet arayan kişilere bir dur denilsin
Bir Cümle Yeter Sözden Anlayanaeymoş gelişme var sende dikkat ettin mi
Zıpır dedektif, atom karıncabaş üstüne eymen bey ban
Sana kitap yazsam kapağını bile açmazsın, o yüzden bu oyunda benim gözümde sadece soruları ayıran bir virgülsün eymoş ünlem koy cevabını anlarsınBir Cümle Yeter Sözden Anlayana
Destan Yazsan
Fark Etmez
Laftan Anlamayana![]()
Beso gel bize ben sana özel koruma ayarlarımBir Cümle Yeter Sözden Anlayana
Destan Yazsan
Fark Etmez
Laftan Anlamayana![]()
Bir Cümle Yeter Sözden Anlayana
Destan Yazsan
Fark Etmez
Laftan Anlamayana![]()
Sana kitap yazsam kapağını bile açmazsın, o yüzden bu oyunda benim gözümde sadece soruları ayıran bir virgülsün eymoş ünlem koy cevabını anlarsın