Hakkari Seni Bekliyor❗️ (2 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Kaan Yüksel
  • Başlangıç tarihi
K

Kaan Yüksel

Ziyaretçi
Merhaba sayın Başkan Online Halkı

Az önce Milletvekili Maaşları yattı ve Hakkari ilimizde oyuncumuzun çok bulunmamasından ötürü ciklet parası yatmış.

Siz değerli oyuncularımızı güzide Hakkari ilimize bekliyorum.

Hakkari ilimize geçiş sağlayıp benim sosyal medya hesaplarımdan ss ini atan ve de 5milyar vergi üstü puana sahip olan bütün halkımıza haftalık 100 taş sözü veriyorum.

Az çok demeyelim boş geçmeyelim hepiniz davetlisiniz.

Konu açmışken 2 konuya daha değinmek istiyorum.

1. Meclis başkanımızın atama yaptığı milletvekili arkadaşlarımızın hala daha atamaları gerçekleşmemiştir.Aradan 4 gün geçti sayın yönetimimiz bugün mayış günü kesinlikle bunu telafi edeceklerini biliyorum şimdiden ellerinize sağlık 👏🏻

2. Oyun başkanı seçimindeyiz oylarımız Büşra Gamze başkanımıza hepinizi sandıkları kırmanızı bekliyorum.

Herkese Hayırlı Akşamlar…
İyi Oyunlar…

Kaan Yüksel
Hakkari Milletvekili
Yeniden Doğuş Parti Başkanı

K

Kaan Yüksel

Ziyaretçi
Evettt sayın oyun yönetimimiz şehir değiştirme süresini de uzattı sesimizi duydu haydi başkan online HAKKARİYE 💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻

K

Kaan Yüksel

Ziyaretçi
Oyun içi duyuruyu görüyorum ve kesinlikle itiraz etmediğimi belirtiyorum ve bütün Milletvekili ve belediye başkanı arkadaşlarımı itiraz etmemesi konusunda uyarıyorum.
(Yoksa elimizdekinden de olucaz 😅)

A

Alper Tunga

Ziyaretçi
Merhaba sayın Başkan Online Halkı

Az önce Milletvekili Maaşları yattı ve Hakkari ilimizde oyuncumuzun çok bulunmamasından ötürü ciklet parası yatmış.

Siz değerli oyuncularımızı güzide Hakkari ilimize bekliyorum.

Hakkari ilimize geçiş sağlayıp benim sosyal medya hesaplarımdan ss ini atan ve de 5milyar vergi üstü puana sahip olan bütün halkımıza haftalık 100 taş sözü veriyorum.

Az çok demeyelim boş geçmeyelim hepiniz davetlisiniz.

Konu açmışken 2 konuya daha değinmek istiyorum.

1. Meclis başkanımızın atama yaptığı milletvekili arkadaşlarımızın hala daha atamaları gerçekleşmemiştir.Aradan 4 gün geçti sayın yönetimimiz bugün mayış günü kesinlikle bunu telafi edeceklerini biliyorum şimdiden ellerinize sağlık 👏🏻

2. Oyun başkanı seçimindeyiz oylarımız Büşra Gamze başkanımıza hepinizi sandıkları kırmanızı bekliyorum.

Herkese Hayırlı Akşamlar…
İyi Oyunlar…

Kaan Yüksel
Hakkari Milletvekili
Yeniden Doğuş Parti Başkanı
Önümüzdeki dönem geleceğim 😅

A

Alper Tunga

Ziyaretçi
Önümüzdeki dönem nerdeysen oraya gelicem toprağım 😅