Y
Al onuda ativerdimFoto nerde
Yo affettimAffetmeyecegiz yoksa
Attigi görsel yeterBenden ozur dilenmedi ben affetmedim
Abla senden özel olarak özür diliyorum seviliyorsun birdaha yasanmayacagina garanti vere bilirimBenden ozur dilenmedi ben affetmedim
Tamam hadi affettim ama bir daha olursa bilememAbla senden özel olarak özür diliyorum seviliyorsun birdaha yasanmayacagina garanti vere bilirim
DoğruAttigi görsel yeter
Abla bu işlerle ugrasmicam zaten ben direk oyunda kasmaya odaklanicamTamam hadi affettim ama bir daha olursa bilemem
Yani umarım oyle olur ablacığım yoksa resimle özürle de kurtulamazsın gibi dkdbdkdbdndAbla bu işlerle ugrasmicam zaten ben direk oyunda kasmaya odaklanicam
Hazır ekmek düşmanısın olm sen senden istemedim helallik senin benden istemen lazımHaram olsun
Abi ben bıraktım zaten bu eski olaylar olmasa kimseye birsey dediğim yokGereksiz konular açma yiğit, ekrem abinden özür dile, özelden. Milletin ailevi değerlerine de küfür etme artık. Ekrem abinle bu vatana mıllete bedelini ödeyenlerden, buyuk ayıp yaptığın
Tamam, özelden ekrem ve emob dan özrünü dile konuşAbi ben bıraktım zaten bu eski olaylar olmasa kimseye birsey dediğim yok