HAVA KUVVETLERİ KOMUTANINDAN HABER ALINAMIYOR! (23 Kişi İçeride)

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Oyun Yönetimi
BaşkanOnline'da siyasi gerilim zirve yaparken, Hava Kuvvetleri Komutanı T Ü R K B E Y İ’nden son açıklamasının ardından hiçbir haber alınamıyor!
🔴 Komutan T Ü R K B E Y İ’nin demokratik duruş sergilediği ve darbeye karşı çıktığı açıklamadan hemen sonra ortadan kaybolduğu bildiriliyor. Komutanın, forumda banlı durumda olması nedeniyle, yayınlanan son bildirinin bizzat kendisi tarafından değil, başka biri tarafından yazılmış olabileceği endişeleri de gündemde.
❗ Oyuncular arasında şu sorular yankılanıyor:

• "T Ü R K B E Y İ güvende mi?"
  • "Açıklama gerçekten kendisine mi ait, yoksa komploya mı kurban gitti?"
BaşkanOnline evreninde gerilim artarken, tüm oyuncular endişeyle yeni gelişmeleri bekliyor.

📌 BaşkanOnline'da anlık gelişmeleri takip etmeye devam edin!

Abuzeyt

Aktif Üye
53. Dönem Oyun Başkanı
BaşkanOnline'da siyasi gerilim zirve yaparken, Hava Kuvvetleri Komutanı T Ü R K B E Y İ’nden son açıklamasının ardından hiçbir haber alınamıyor!
🔴 Komutan T Ü R K B E Y İ’nin demokratik duruş sergilediği ve darbeye karşı çıktığı açıklamadan hemen sonra ortadan kaybolduğu bildiriliyor. Komutanın, forumda banlı durumda olması nedeniyle, yayınlanan son bildirinin bizzat kendisi tarafından değil, başka biri tarafından yazılmış olabileceği endişeleri de gündemde.

BaşkanOnline evreninde gerilim artarken, tüm oyuncular endişeyle yeni gelişmeleri bekliyor.

Kendisinin banını kaldırırsanız kısa süre için kendisinden duymamız mümkün olur sayın yönetim

A M İ R A L

Aktif Üye
Vatandaş
Kendisi forumda banlı olduğu için kendisi yayımlayamadı eğer banı açılırsa kendiside gerekli açıklamayı yapacaktır

Zetina

🍎KIZILELMA🍎
Vatandaş
Aksiyon yaratmaya gerek yok şovmen civcivler gelmeden söyleyeyim kendisi yazdı :D civcivler gelin de bana sallayın azıcık burada

Ali”lowZ”

Yeni Nizam çalışanı / Karabük mv
Vatandaş
Ben hiçbiyerden haksızlık görmediğim sürece çıkmadım bunu unutma furkanla burağı hala severim sayarım çünkü mert adamlardır ama yanındakiler haindir 😀
Az açarak konuş kanki ağzına yemleri tıkamışsın
Madem mertlik falan konuşuyorsun söyle adamlar okusun.

Zetina

🍎KIZILELMA🍎
Vatandaş
Ben hiçbiyerden haksızlık görmediğim sürece çıkmadım bunu unutma furkanla burağı hala severim sayarım çünkü mert adamlardır ama yanındakiler haindir 😀
Dosttun kardeştin ya cenazemizde ne adın ne mesajın vardı ah pardon o sırada dost kardeş dediklerini satmış küfrettiklerinin yanındaydın görmemişsindir :D

İsmail bozkaya

Yükselen gençlik parti sekreteri
Vatandaş

Hocam Medya vardı medyaya Ne oldu genelde bu açıklamalar onlar yapardı