HER GÜNE BİR NAKARAT BIRAK 💫 (1 Kişi İçeride)

Ali.

Aktif Üye
Vatandaş
Merhaba Değerli Başkan Online Oyuncuları;

Sevgili oyuncumuz Sera Hanımın açmış olduğu konudan esinlenerek bu konuyu etkinlik haline getirmek istiyoruz,
kendisine bu güzel fikir için teşekkür ederiz.

Bu etkinlikte gün sonunda en çok beğeni alan güzel sözü ödüllendirmek istiyoruz.

Katılım Şartları;
Her gün yalnızca bir kere katılabilirsiniz.
Amacı dışında kullanan kişiler forum üzerinden 1 gün boyunca banlanacaktır.

Etkinlik Ödülü;
Gün sonunda en çok beğeni alan yoruma 100 Yeşil Taş hediye edilecektir.

İyi Forumlar Dileriz.

Ali.

Aktif Üye
Vatandaş
Arkadaşlar sizler için güzel etkinlikler yapmak istiyoruz ancak suistimal ediyorsunuz. Aynı sözleri defalarca paylaşınca elinize ne geçiyor? Tekrarı halinde ban süreleri uzayacaktır.

H

Hasan Hüseyin Demir

Ziyaretçi
Gül dediğin nedir ki, solar gider, ateş dediğin nedir ki, kül olur gider, gün dediğin nedir ki, geçer gider, ama sana olan sevgim sonsuzdur, ancak mezarda biter!

muhammed07.

Yeni Üye
Vatandaş
Sanki terk edilmiş bir viraneyim
Her yanım dağılmış, yıkılmışım ben
Üstüne basılan taşlar misali
Paramparça olmuş, dağılmışım ben
Üstüne basılan taşlar misali
Paramparça olmuş, dağılmışım ben

ByLazzz

Son Söz Parti Sekreteri
Vatandaş
Ben Senden Önce Ölmek İsterim
Ben senden önce ölmek isterim. Gidenin arkasından gelen gideni bulacak mı zannediyorsun? Ben zannetmiyorum bunu. İyisi mi,beni yaktırırsın, odanda ocağın üstüne korsun içinde bir kavanozun. Kavanoz camdan olsun, şeffaf, beyaz camdan olsun ki içinde beni gorebilesin fedakarliğimi anlıyorsun vazgeçtim toprak olmaktan, vazgeçtim çiçek olmaktan senin yanında kalabilmek için. Ve toz oluyorum yaşiyorum yanında senin. Sonra, sen de ölünce kavanozuma gelirsin. Ve orada beraber yaşarız külümün içinde külün ta ki bir savruk gelin yahut vefasız bir torun bizi ordan atana kadar... Ama biz o zamana kadar o kadar karışacağız ki birbirimize, atıldığımız çöplükte bile zerrelerimiz yan yana düşecek. Toprağa beraber dalacagız. Ve bir gün yabani bir çiçek bu toprak parçasndan nemlenip filizlenirse sapında muhakkak iki çiçek açacak biri sen biri de ben.