Herkese iyi aksamlar. (1 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan bilgem göktürk
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
B

bilgem göktürk

Ziyaretçi
Eveet bir secimi cok sakin cok huzurlu cok durgun geciricez guzel guzel laf sokmalarimizi secim sonrasi yapicagiz diye dusunuyorduk.taakki bugune kadar.Herseyden once BUSRA GAMZE etik bir rakip olduğun icin tesekkurler.dipnot:birlesmenden sonra uyelerime atilan msjlari bilmedigine eminim.
Gelelim Guclu Gelecek partimize ben sizin duzgun edepli ve hirsli bir arkadas oldugunuzu dusunuyordum. . Evet partiler birbirlerinden uye cekebilir diyip konuyu da yumusatimicam sunu biliyoruzki partisi olan hic kimseye hicbir parti grubu yazmiyor.
Tekrar ve tekrar soyluyorum ne nasil neden oldugu hic onemli degil. Ama partime kardeslerime dediginiz hic bir seyin onemi yok. Biz ailemizi yolda bulmadik. Hep bir arada cok ama cok gucluyuz . Bizi puanla gecemeyince arkadan is cevirerek mi bitiricenizimi saniyorsunuz. Bu arada buraya sadece tek bir adet msj atiyorum ama bundan 60 adet var.
Neyse buyrun.....

Ekli dosyalar

• Screenshot_20240331_172929.jpg
    Screenshot_20240331_172929.jpg
    555.1 KB · Görüntüleme: 50

K Ü R Ş A D

🇹🇷🇹🇷
Vatandaş
Başkanım istedikleri kadar entrikalarla partimize zarar verme gibi düşünceye sahip olabilirler ama veremezler sizin de söylediğiniz gibi aile ortamımızı entrikalarla bozamazlar ailemizin huzuru ve mutluluğunu takip etme yolunda kendilerine başarılar dilerim

M

murat_trkmn

Ziyaretçi
Boşta olan kişiye atılır onda sorun yokta üyelerimizi çekmenin mantıgı nedir partideki arkadaşlarımız hepsi ailemiz yani etik değil teşekkürler 😁

Hasanc57

* İLELEBET ALTIN OK NEFERİ*
48. Dönem Oyun Başkanı
Parti içinden üye çekmek bana göre etik değil.Herzaman bu konuya hassasiyet gösterilmesi tarafindayim.

K

Kaan Yüksel

Ziyaretçi
Öncelikle oyunun bir kuralı olmamasına rağmen herhangi bir parti üyesine bilerek parti daveti yapmanın etik bir durum olmadığı görüşündeyim.

İllaki partiden çıkmak istediğini belirten arkadaşlara bu yol tarif edilebilir bunla diğer konu farklı şeyler.

İlgili parti yöneticilerinin etik olmayan bir şekilde başka parti üyelerine üye daveti yapmayı bırakmasını,bu yoldan kaçınmaya davet ediyorum.

D

Doruk Semih

Ziyaretçi
Öncelikle oyunun bir kuralı olmamasına rağmen herhangi bir parti üyesine bilerek parti daveti yapmanın etik bir durum olmadığı görüşündeyim.

İllaki partiden çıkmak istediğini belirten arkadaşlara bu yol tarif edilebilir bunla diğer konu farklı şeyler.

İlgili parti yöneticilerinin etik olmayan bir şekilde başka parti üyelerine üye daveti yapmayı bırakmasını,bu yoldan kaçınmaya davet ediyorum.
Çok haklısınız, ama anlamazlar gibime geliyor.

Memolreis

Güçlü Gelecek Partisi Kurucu
Yasaklı Üye
Vatandaş
İşte arkadaşlar bu günkü ana konu bu idi güçlü gelecek olareak biz bunu yaptık çünkü bunu da bize yapanlar Vardı Onlar kendilerini xeok iyi biliyorlar Mevzu başka partilere yansıdı o partilerden şahsım adinina özür dilerim ama Ayni hareket bagzi arkadaşlar. Tarafından. Bize yapılması Artık bizide belli biryerde tetikliyor Screenshot_2024-03-31-17-33-27-297_net.shrin.baskan.jpg

Memolreis

Güçlü Gelecek Partisi Kurucu
Yasaklı Üye
Vatandaş
Neden ses bunu söyleyen arkadaşlar ilt teklifi tarafımıza yapmış olup şimdi aylardır bizim partimizdeki insanlar yazdıklarını şimdi bizim üzerimize cevirmislerdir. Lütfen kendinize yapılmasını istemediğiniz hareketleri başkasına yapmayın arkadaşlar 🌹iyi geceler dilerim

T U N A

Turan Harekat Partisi Kurucusu (GGP)🌹
Vatandaş
Bunu yapmışsak sebebi belli zamanlarda çoğu partilerinde bize aynı şeyi yapmasıdır biraz gecmiş zamanıda düşenmeliyiz geçmiş her zaman heleceği tetikler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...