Herkese merhaba.. (1 Kişi İçeride)

BİLGEM GÖKTÜRK

Üye
Yasaklı Üye
Vatandaş
Güldük eğlendik güzel entrikali bol bıcaklamali bol güldürmeceli bir seçim herkesin eline sağlik tüm ihanet edenlerinde eline saglik.
Öncelikle itibar suikasti demis bi arkadas dogrududur tarafima yada tarafimiza yapilanlardan aynen benimde Fatih gibi midem kaldirmiyor.Buraya kadar sohbetti simdi gelelim gerçeklere.
Oyunun kendi disindaki tüm iletisim kanallarini kullanarak havada ucusan ssler ile tarafima iletilen tüm konusma dedikodu tehdit sahsima soylenen her türlü kelime icin TCK 106-tehdit suçu TCK -220 Suc isleyenlerin orgutlenlemesi ve TCK 223-224 Siber zorbalik maddeleri ile sahsima soylenen her kelimenin ve tavrin sorgulamasini yapicam.
Oğuzhan Ulker Baskanim ben siz oyuna gelince en azindan rekabet gelir sandim ama hadsizlik ve dedikodu geldi siz sadece kazanmaya yakin yada kazanincami ortaya cikiyorsunuz genel chatte yazdiginiz bilge ve dingili size yakisti bana değil.
Ali Kerem sen guzel bi kardestin ama BOZKURT HAREKAT Dogru olani görmüs neyse yinede sana fazla kızmiyorum .
Ya secim bitince ortaya cikan özkardesime ne demeli. Yapma be ablacim bunlar sen değilsin.
Magarsus Kadir baskanim egleniyoruz kantarin topuzunu kacirsanizda devran donecek biliyoruz.
Birkac kucuk arkadas daha oncelikle aileleriniz umarim size bu sekilde haince tavirlar icinde egitmemislerdir.yoksa buyuyunce is hayatiniz cok tehlikede olur.
Simdi bana santajci demeyin cunku inanin santaj değil bunlari yapicam ancak tek bir durum var Baskan Online Teknoloji catisi altinda olan oyun chat oyun msj ve forum oyun yonetiminide bagladigi icin konu bu tarafa da bulasmasin diye suan sadece oyun disi ile ilgili islem baslaticam.
Oyun oynuyoruz dedik ama bir münzevi grup biraz fazla abartti. Bu saatten sonra sahsim ve partimdeki herhangi bir uye kardesime tek kelime etmeyin.
OYUNUNUZA BAKİN eglenelim kim napiyor gorelim. İyi oyunlar.
Ek sadece kucucuk bir ornek

Ekli dosyalar

• Screenshot_20240804_080932.jpg
    Screenshot_20240804_080932.jpg
    492 KB · Görüntüleme: 72

F.T

Tecrübeli Üye
Yasaklı Üye
1. Atanmış Oyun Başkanı
Arkadaşlar elbet bir gün beni içerde ziyaret etmeyi unutmayın 🙏🏻

A

A K G

Ziyaretçi
bozkurt gerekeni yapmış kelimesini kabul etmiyorum parti başkanlığını ve oyunu bırakan benim bilge baskan ne anlatıyorsun ?