Hesap Sorulsun !!! (1 Kişi İçeride)

Kadir A.

Sağlam durucan bu hayatta. 🫶ALTIN OK🫶
41. Dönem Oyun Başkanı
Değerli Başkan Online Oyuncuları,

Bu oyunda adaletin olmadığını hepimiz görüyoruz. Oy oranları hiçbir zaman şeffaf olmadı. Ziyal Ol’un oy oranı hiçbir zaman 500’ü geçmedi. Neden? Çünkü bu oyunun yönetimi tamamen bir kişinin elinde: Mahmut!

Destek ekibi Mahmut’un etkisi altında.

Forumlar Mahmut’un kontrolünde.

Partiler arasındaki kavgaların arkasındaki isim yine Mahmut.

Bütün parti yöneticileri bunun farkında ama seslerini çıkaramıyorlar. Bu oyunda adalet yok ve Mahmut olduğu sürece de olmayacak!

Mahmut Hoca sürekli bizi yönlendirmeye çalışıyor. “Şu partiyle birleş, bu grupla hareket et” diyerek herkesi kuklası haline getirmeye çalışıyor. Ancak biz kukla değiliz!

Gerçekleri paylaşmaya hazırım!
Elimde her şeyin kanıtları (esisleri) var. Oyun içinde yapılan adaletsizlikleri, yöneticilerin taraflı davrandığını ve sistemin nasıl işlediğini gösteren belgeler mevcut. İsteyen herkesle paylaşabilirim!

Ayrıca, Şikayetvar.com üzerinden de oyunun adaletsizliği hakkında gereken yasal girişimleri başlatıyoruz. Oyundaki haksızlıkları herkesin görebileceği bir şekilde ortaya koyacağız.

Oyun yönetimi, yıllardır bizleri haksız yere kaybettirdi, emeklerimizi yok saydı ve zorla istediklerini yaptırmaya çalıştı. Ama artık yeter!

Eğer adalet istiyorsanız, birlik olmalıyız.
Sessiz kalmayın, gerçekleri görün ve hakkınızı savunun!

Azerbaycan Türk Birliği olarak adaletin olmadığı bu düzene karşı durmaya devam edeceğiz!
Niko ve xalili çağırın seri. Bizi güldürsün eğlendirsin hemen.

Coşkun Karaosmanoğlu

Asil Türk Partisi Kurucu Genel Başkanı
48. Dönem Oyun Başkanı
Azerbaycan Türk Birliği adına üzgünüm böyle olmasını istemezdim fakat şöyle bir durum var oyun yönetimi taraflı derseniz bunun ispatı gerekir.Usul Erkan çerçevesinde tartışırak üstesinden gelinebilirdi.Onca sorun ve sıkıntılar yaşadım bu oyunda her defasında da usulünce tartışarak sorunları ortadan kaldırmıştık Mahmut hocamla birlikte.Cok fevri ve sert görüşmeler oluyor oyun yönetimi ile dostlar karşınızda ki de bir insan sonucta damarına basılınca herkesin gözü görmez olur. Değerli baskanonline oyuncularından da bu minval üzerine biraz daha sakin ve yapıcı olmaya davet ediyorum.

E

E M İ N K

Ziyaretçi
Azerbaycan Türk Birliği adına üzgünüm böyle olmasını istemezdim fakat şöyle bir durum var oyun yönetimi taraflı derseniz bunun ispatı gerekir.Usul Erkan çerçevesinde tartışırak üstesinden gelinebilirdi.Onca sorun ve sıkıntılar yaşadım bu oyunda her defasında da usulünce tartışarak sorunları ortadan kaldırmıştık Mahmut hocamla birlikte.Cok fevri ve sert görüşmeler oluyor oyun yönetimi ile dostlar karşınızda ki de bir insan sonucta damarına basılınca herkesin gözü görmez olur. Değerli baskanonline oyuncularından da bu minval üzerine biraz daha sakin ve yapıcı olmaya davet ediyorum.
Sonuçta karmaşık bir platformu yönetiyor. Zor yani. Allah tüm çalışanların yardımcısı olsun.. 🌹😌

A

AKTO

Ziyaretçi
Aylarca, ittifak sayesinde seçim kazanırken iyidi.
Aylarca makam alırken iyidi.

Yönetim ittifaklar bitirin dememe rağmen bitirmediniz deyip ban verdiğinde, ittifakta olduğunuzu kabul etmediniz bile. Ben çıkıp olayı kabullendim doğruları forumda söyledim , banlarınız açılsın diye, ve siz heni hain yaptınız . Yemezler aslanlar yok öle bir dünya.
Yalnız kalıp makam kaybedeceğinizi anlayınca, aylardır dalga geçtiğiniz, rakip olduğunuz adamların kapısında paspas oldunuz hemen. Bu mu adamlık dik duruşluk.

Övip , bozkurt neden birleşmedi kimse ile, onlar bilmiyormu seçim kaybedeceklerini. Yeni parti mi bunlar. Çünkü adamların duruşu belli, Çizgimiz bu diyorlar. Ya siz, nereye döneceğini bilemediniz.
He sebeplerinizde çok gerçekçi, altın ok bizi yönetime sattı, kadir fatih hain. Nasıl safmışız sizi.
Pardon da birader, hazır yemek bekleyeceğine kendin yapacaksın az da. Nasıl olsa sizin yerinize düşünen birileri vardı deme. Tertemiz herkese gidp konusan, ama gün sonunda kötü olan birileri vardı deme.
Keşke altın ok geri geldiğinde fatihi dinleyip , ilk size yolu verseydik. Ama işte dost bildik yamuk yapmazlar dedik. Ne bilelim

Niko ve xalil sizi Aylarca iyi bile idare etmişiz. Asıl ben size değil kendimize kızıyorum. Daha çok şeyler yazacağımda burada yazmak istemiyorum.
Davasınu satan adam herşeyini satar, ülkesini satan, milletini satar neyse daha yazmaya gerek yok siz anladınız.
Bozkurt Harekat makam için ittifak oluyor algısı yapıyorlardı, ittifak olmamasına rağmen.
Şuan bakıyorumda makam için birbirinin kuyusunu kazan partiler birleşiyor 😄