Hiçlik Medya l İnternet Explorer Haberleri (1 Kişi İçeride)

Hiçlik Medya

Yeni Üye
Vatandaş
A: Haber bültenine hoş geldiniz. Explorer den hallice hızlı haberlerimize vakit kaybetmeden geçelim.
Bildiğiniz üzere oyundaki bir çok parti şaşırtıcı şekilde ittifaklık kararı aldı ve bunu getirisi ile önemli seçimleri kazandılar. Her zaferin ardından kutlamalar yapılır ve bu kutlamalar sonucunda maganda kurşununa uğrayan bazı başkanlar yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Bir diğer haberimiz ise parti içi kavgaların son zamanlarda haddinden fazla artması. Yeni trend bu olsa gerek ki bir çok parti sürekli kendi içlerinde tartışmayı misyon edinmişe benziyor gibi gözüküyor. Belki de "hakkaniyetli, dürüst olmak" kavramlarını yanlış anlamış olabilirler.

En önemli ve son haberimiz ise Hiçlik Medya ekibi linç yağmuruna tutuldu. Hiçlik Medya ekibi kendisini açıklamaya çalışırken kameralarımıza şu şekilde yansıdı:

A: Reklamlardan sonra spor haberlerimize geçeceğiz.
--------------------------------------------------------
H: Ekip toparlanın. Medya olarak önemli kararlar almalıyız, biraz daha ciddileşmeliyiz.

B: Kesinlile katılıyorum patron
A: Boşverinsenize! Millet medyaya doymuş doymuş bizi görünce sinir küplerine bindiler, tası tarağı toplayıp gidelim.
L: Saçmalama! En büyük olur muyuz bilmiyorum ama çok büyük olacağız.
A: Leyla ile mecnunda sevdiğim bir sahne vardır sayın L "he he tam inandık he he"
---------------------------------------------------------

A: Spor haberleri ile karşınızdayız. Değerli yorumcumuz "Ş" ile önemli spor haberlerini sunup değerlendireceğiz.
İlk haberimiz Galatasaray- Kopenhag Fc karşında aldığımız mağlubiyet sonucunda Şampiyonlar Ligine veda ettik. Son maçta sarı kırmızı ekibin çok çabalamasına rağmen aldığı mağlubiyet "ya biz bu sene şampiyonlar ligi kaldırırız" diyen bazı taraftarların hava basıncını aldığını görüyoruz. Evet siz ne düşünüyorsunuz Ş hocam

Ş: Galatasaray iki gol atsa gruplardan çıkardı.
A: Senin yorumcu yapanın..
Ş: Çokta kasmamak gerek hocam illa düzgün yorum istiyorsanız: Maçın faturası Zaha ve Kerem'e yazar. Özellikle Zaha aşırı derecede kötü oynadı, pas atmak yada mevkide durmak nedir öğretilmesi gerekiyor.

A: Bir diğer haberimiz ise MKE Ankara Gücü eski başkanı oynanan son karşılaşmada hakeme "bu kadarda taraf tutma" diyerek tekme tokat hakeme saldırdı, sonucunda başkanlık görevlerinden istifa etti ve klubüne para cezası+ 5 maç seyircisiz oynama cezası(?) ayrıca kendisi de ömür boyu futboldan men edildi. Para cezası ve futboldan men cezasını anlarım da seyirci cezası ne alaka dedirtti şahsen. Hocam görüşleriniz
Ş: Şiddetin her türlüsüne karşıyız, yerinde bir ceza oldu. Elbette hakemlerimiz çok iyi değil, yetenekleri zayıf ama bu demek değildir ki saldıralım.. Mağara adamlığı resmen.

A: Son haberimiz Beşiktaş ve Fenerbahçe derbisi. Beşiktaş yine şaşırtmıyor, taraftarların artık dayanacak takati kalmadı, sudan çıkmış bir kartal gibi etrafta üzgün ve sinirli bir şekilde dolanıyorlar. Eskiden Fenerbahçe Sinir ve ruh hastalıkları bölümü vardı şimdi Beşiktaş ve Ruh hastalıkları bölümü açıldı, hastaneler doldu boş yer kalmadı. Fenerbahçe ise köy takımından aldığı 6-1 skorla ayrıldıktan sonra "deli danalar" gibi türk takımlarına saldırarak sinirini çıkartmaya çalışıyor ve Beşiktaş bu kurbanlardan birisi...

Haberlerin sonuna geldiniz. Yeni bölümde konumuz bilgilendirici içerik olucaktır.

Aktimur*

4. Dönem Hava Kuvvetleri Komutanı
Vatandaş
A: Şuan bende şüphelendim. Tüylerim ürperdi.
Kendi kendime mi konuşuyorum yani.

Yoksa Hiçlik paralel evreninde yaşayan sen, ben misin?

Belkide paralel evren teorisi tüm insanları kapsıyordur. Ne dersin?

Hiç tanımadığın bir insana baktığında nadirende olsa kendini gördüğünü inkar edemezsin değil mi? Bu hepimize oluyordur. Yani belki insanlar birbirinin paralel evrenidir diye düşünmeden edemiyorukim ben bazen. Bu sebeple şuan senin ben, benim sen olabilme ihtimalimiz bana çok uzak gelmiyor.

Mesela hiç bir delikanlı görmemişsindir gözü açık hapşurabilen. Ama sizin lafın derinliğine gelecek olursak bencede foklar kesinlikle korunmalı 🙏🙏