Hilal Ordusu Yönetim Kadrosu (3 Kişi İçeride)

Gürkan Aydın

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Vatandaş
HİLAL ORDUSU PARTİSİ – RESMÎ DUYURU

Karar No: 2025/09-01
Tarih: 04.09.2025

Hilal Ordusu Partisi Merkez Yönetim Kurulu’nun 04.09.2025 tarihinde gerçekleştirmiş olduğu toplantı sonucunda, teşkilatımızın kurumsal yapısını güçlendirmek amacıyla yeni yönetim kadrosu aşağıda belirtilmiştir:

Parti Başkanı: UÖZOO

Parti Genel Başkan Vekili: Nazmi Arlı

Parti Genel Sekreteri: Ardayldz2123

Parti Genel Başkan Yardımcısı: ardakaratli

Ekonomiden Sorumlu Genel Başkan: TheParti

Parti 1. Yöneticisi: B4rtu

Parti 2. Yöneticisi: Mirza Raif Öztunç

Parti Gençlik Kolları Başkanı: yusufemreb

Hilal Ordusu Partisi, aldığı bu karar ile örgütsel bütünlüğünü daha da pekiştirerek, ülkemizin geleceği adına ilkeli, kararlı ve vizyoner adımlar atmaya devam edecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
✨🇹🇷 Hilal O
rdusu Partisi Genel Merkezi

O A B İ

A D İ N🎗️ Parti Sözcüsü 57&46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
Bizde her üye bir ay genel başkanlık yapacak kimse yapmadım demicek ve en güzelide bu sürekli ben olsam ne olacak o koltukta veya başkası belki bizden daha iyi yöneten vardır denemeden bilemeyiz
Başkanlık ve vekillik herkese verilmez başkanım bir sabah uyaninca parti başka partiyle birleşebiliyor veya partiyi kapatıp aaa tüh üye yetersizliğinden kapanmış diyebiliyorlar yaşanmış bir olay 😂

Gürkan Aydın

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Vatandaş
Başkanlık ve vekillik herkese verilmez başkanım bir sabah uyaninca parti başka partiyle birleşebiliyor veya partiyi kapatıp aaa tüh üye yetersizliğinden kapanmış diyebiliyorlar yaşanmış bir olay 😂
Bizde öyle bir şey yok başkanım emek gösteren her üyemiz hak ettiğini elbette alacak

Nazmi Arlı

Hilal Ordusu Partisi Genel Başkan Vekili
Vatandaş
Herkesi kendi üyeleriniz gibi sadakatsiz görmeyin başkanım tabii ki güvenmediğimiz hiç kimseye önemli görev vermiyoruz.