tutunamayanlara gelHayırlı olsun başarılar
tutunamayanlara gelHayırlı olsun başarılar
Yükselen Gençlikteyim Meto kb gelemem kanımı kes damarım Yükselen Gençlik diye akar benim.tutunamayanlara gel
aynı ittifaktaymışız pardon yükselende bizim artık sorun yok(oğuzhan hariç)kurtulmuşsun istiklalden o yeterYükselen Gençlikteyim Meto kb gelemem kanımı kes damarım Yükselen Gençlik diye akar benim.
dün bize geliyordu bu gene yükselene gitmiş neyse sinanın yanındaki görevini başarıyla bitirdi teşekkürler kaancımYükselen Gençlikteyim Meto kb gelemem kanımı kes damarım Yükselen Gençlik diye akar benim.
Meto Milli İstiklal kalbimizde Yükselen Gençlik evimiz Tutunamayanlar yuvamız heryerde Altın Ok diye bağırırız tek sevdamız Başkan Onlinemiz no problem yani…aynı ittifaktaymışız pardon yükselende bizim artık sorun yok(oğuzhan hariç)kurtulmuşsun istiklalden o yeter![]()
Bu kadar sadık olmayı sinandan mı öğrendinMeto Milli İstiklal kalbimizde Yükselen Gençlik evimiz Tutunamayanlar yuvamız heryerde Altın Ok diye bağırırız tek sevdamız Başkan Onlinemiz no problem yani…
Meteden öğrendim.Bu kadar sadık olmayı sinandan mı öğrendin
Öz çiğköftecimMeteden öğrendim.
Çok doğru bir tespitNe oldu da bu kanıya vardınız arada bir köpürüyor diye mi![]()