Hürriyet Partisi Duyuru (2 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

- Y U N U S -

Tecrübeli Üye
Yasaklı Üye
Vatandaş
Değerli BaşkanOnline oyuncuları ve kıymetli destekçilerimiz,

Oyunda yaşanan son gelişmeler doğrultusunda, partimiz tarafından yapılan resmi bir itiraz, oyun yönetimi tarafından değerlendirilmiş ancak ne yazık ki beklentimiz yönünde bir sonuç alınamamıştır. Hürriyet Partisi olarak bu kararı saygıyla karşılıyor, ancak bu sürecin adil bir şekilde yürütülmediğini düşündüğümüzü de kamuoyuyla paylaşmak istiyoruz.

Bu nedenle, parti yönetimi olarak BaşkanOnline'da bir süreliğine aktif faaliyet göstermeme kararı almış bulunuyoruz. Bu karar, sadece bir protesto değil; aynı zamanda topluluğumuza ve değerlerimize olan sorumluluğumuzun bir gereğidir.

Bu süreçte bizi destekleyen herkese içtenlikle teşekkür ediyoruz.

Saygılarımızla,
Hürriyet Partisi Yönetimi

fettahozdemirr

Aktif Üye
Vatandaş
Ne bu şimdi Yönetim Geçen seferinde adaletsiz olduğumuzu düşünen gitsin demedimi bunun üstüne yönetimi tekrardan taraflı olmakla suçluyorsunuz 😂
Ne yani şimdi istediğiniz olmadı küstük yönetime oyun oynamıyoruzmu bu 😂
Hep sonuçların beklentilerinizi karşılamasımı gerekiyor sizin beklentilerinize göremi oyun oynuyoruz?

MAGARSUS

😎😎
56. Dönem Oyun Başkanı
Ne bu şimdi Yönetim Geçen seferinde adaletsiz olduğumuzu düşünen gitsin demedimi bunun üstüne yönetimi tekrardan taraflı olmakla suçluyorsunuz 😂
Hep sonuçların beklentilerinizi karşılamasımı gerekiyor sizin beklentilerinize göremi oyun oynuyoruz?
Her ay ağlayan 2 dakika önce gitmekle tehdit eden şahısa göre fazla iddialısın senin ittifakındakiler şehir ödülü gelmiyor diye oyunu bırakırız diyen adamlar önce dönde etrafındakilere bak dicemde hepsi senin gibi jskdkdkdkdkdkdk

EKREM

Büyük MUŞ Cumhuriyeti 🇹🇷
Yasaklı Üye
53. Dönem Oyun Başkanı
Ortalık karıştırma , fitne fesat , arkadan tehtid etme huyların olduğunu biliyoruz ama burda yemez anlıyormusun.
Yönetim taraf tutuyor iması değil. Aldığı kararı kabul etmiyoruz buda en doğal hakkımız.
Şimdi wp , tg de olduğu gibi korkudan burdaki mesajlarınıda hemen sil ve kaybol 😉

Abuzeyt

Aktif Üye
53. Dönem Oyun Başkanı
Ne yazdığını bile bilmiyorsun yorum yapmak için yorum yapıyorsun valla

- Y U N U S -

Tecrübeli Üye
Yasaklı Üye
Vatandaş
@fettahozdemirr bak fotonu buldum. Nasıl ama iyi mi 😂😂

Screenshot_20250603_145515.jpg

EKREM

Büyük MUŞ Cumhuriyeti 🇹🇷
Yasaklı Üye
53. Dönem Oyun Başkanı
Aman durun çocuklar başkalarına ekrem abinizi ifşa ederim patlatırım diyormuş yakmayın başımı 😂
Attığı her mesajı anında korkudan silen fettah hadi beni bi ifşa et be gözüm bekliyorum.
Herşeyi anladım da selamın aleyküm yazıp sonradan onuda silmek ne 😂

Abuzeyt

Aktif Üye
53. Dönem Oyun Başkanı
Aman durun çocuklar başkalarına ekrem abinizi ifşa ederim patlatırım diyormuş yakmayın başımı 😂
Attığı her mesajı anında korkudan silen fettah hadi beni bi ifşa et be gözüm bekliyorum.
Herşeyi anladım da selamın aleyküm yazıp sonradan onuda silmek ne 😂
Patlatmayı denesin istersin geçende söyledim kimden kim giderse hodri meydan 😂😂

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...