Hukuk ve Özgürlük Partisi | Kuruluş Duyurusu (1 Kişi İçeride)

KUDRET

Haksız olup birlikte olmaktansa adaletli olmak
Vatandaş
Değerli başkan online oyuncuları bildiğiniz üzere uzun zamandan beri güzel parti isimli partimi kapatıp birkaç partiye taşınmıştım ama tekrardan bir parti açmaya karar verdim partimde eşitlik özgürlük adalet ve dayanışma ile sonuçlanmasını istiyorum birbirinin açığını arayan şu küçük dünyamızda artık insanların açığının aranmaması herkesin bir kavga veya bir söz dalışı içerisine girmemesini istiyorum ve bundan bıkmış bulunuyorum partimde herkesin iyi bir insan olmasını adaletin eşitliğin özgürlüğün ve dayanışmanın olduğu bir parti olması dileğiyle şimdiden hepinize teşekkür ederim

KUDRET

Vatandaş
Başkan yardımcısı : partiye üye çekmeye çalışır davet atar discord sunucusunu ve görevlileri denetler ayrıca milletvekili listesini parti başkanından alıp yayınlar
Sözcü : parti reklamını yapar parti üyelerini discord sunucusuna davet eder
Sandık başkanı : seçim günü oy takibi yapar seçim bitmeden 10 dk önce parti başkanın bildirir
Medya ve grafiker : forum haberlerini yürütür önceden parti başkanına bildirmiş olması gerekmektedir
DESTEK : üyelere eğitim için veya bir amaçtan dolayı para desteği atar
MAAŞLAR
YARDIMCI=20000000/AY
SÖZCÜ=10000000/AY
SANDIK B=5000000/AY
MEDYA VE GRAFİKER=10000000
DESTEK=5000000+10000000/AY
MAAŞLARI ELİMDEN GELDİĞİNCE ZAMANINDA YATIRILACAK
BAŞVURU İÇİN ÖRNEK FORUM
KULLANICI ADI :
BÖLÜM :

KUDRET

Vatandaş
Teşekkür ederim başkanlarım bana bu partiyi açmam için destek çıkan aybars başkanıma teşekkür ederim

Meteturan

Trabzonspor
Vatandaş
Hayırlı olsun, başarılar dilerim.

Aybars Göktürk

Türk Gücü Partisi Genel Başkanı
Yasaklı Üye
Vatandaş
Hayırlı olsun Kudret başkanım. Umarım isteklerin gerçekleşir