İç İşleri Bakanı Görevi Başından Değil. (4 Kişi İçeride)

Coşkun Karaosmanoğlu

Asil Türk Partisi Kurucu Genel Başkanı
48. Dönem Oyun Başkanı
56.Dönem İç İşleri Bakanı BARON görev ve sorumluluğu olan atamaları yapmıyor veya bilerek geçiştiriyor.Karaman belediye başkanı koltuğuna talip oldum fakat kendisine bir türlü ulaşamadım. Parti yöneticileride de ulaştık bir sonuç alamadık.Karaman şehri hizmet beklerken iç işleri bakanlığı makamını boş yere işgal eden BARON acaba nerde tatil yapıyor da biz bakana ulaşamıyoruz.Her hangi bir ittifak içinde olmayışımız yada bakana yakın olmadığımızdan mı taleplerimiz karşılanmıyor. Sayın meclis başkanı @Fatih Tutuk beyi göreve çağırıyorum hocam şu meclisin bakanlarına bir uyarı geçmenizi bekliyorum.

Semih.

44. & 55.Dönem Milli Savunma Bakanı🪖
Vatandaş
Partinizden yapılan atamaları görmeyip böyle bir ithamda bulunmanız çok yanlış dün geç saatlerde yöneticilerimize söylediğiniz için bakana ulaşmakta sıkıntı çektik karaman belediye başkanlığı kaç gündür boş yeni mi aklınıza geldi sayın Coşkun Bey

Coşkun Karaosmanoğlu

48. Dönem Oyun Başkanı
Partinizden yapılan atamaları görmeyip böyle bir ithamda bulunmanız çok yanlış dün geç saatlerde yöneticilerimize söylediğiniz için bakana ulaşmakta sıkıntı çektik karaman belediye başkanlığı kaç gündür boş yeni mi aklınıza geldi sayın Coşkun Bey
Evet dün gün boyu makama talip olduğumu bildirdim fakat bakan ortada yok.Günlerdir boş diyorsun başkan peki neden boş atama neden yapılmıyor?

Semih.

Vatandaş
Evet dün gün boyu makama talip olduğumu bildirdim fakat bakan ortada yok.Günlerdir boş diyorsun başkan peki neden boş atama neden yapılmıyor?
Çoğu parti başkanına bizzat ben yazıyorum belediye başkanı ismi vermesi için fakat kimseden geri dönüş alamıyoruz.

Konu da açtık talep gelmedi oyuncu yok oyunda çünkü

O A B İ

A D İ N🎗️UYANIŞ P. Genel Bşk 46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
Çoğu parti başkanına bizzat ben yazıyorum belediye başkanı ismi vermesi için fakat kimseden geri dönüş alamıyoruz.

Konu da açtık talep gelmedi oyuncu yok oyunda çünkü
Ortaokul mezunu birçok arkadaş boştadır hocam konu açtığınızda ortaokul mezunları başvuramamıştı. Bakan bey tekrar konu açarsa başvuru artacaktır.

Umut

PARTİ BAŞKANI
29. Dönem Oyun Başkanı
56.Dönem İç İşleri Bakanı BARON görev ve sorumluluğu olan atamaları yapmıyor veya bilerek geçiştiriyor.Karaman belediye başkanı koltuğuna talip oldum fakat kendisine bir türlü ulaşamadım. Parti yöneticileride de ulaştık bir sonuç alamadık.Karaman şehri hizmet beklerken iç işleri bakanlığı makamını boş yere işgal eden BARON acaba nerde tatil yapıyor da biz bakana ulaşamıyoruz.Her hangi bir ittifak içinde olmayışımız yada bakana yakın olmadığımızdan mı taleplerimiz karşılanmıyor. Sayın meclis başkanı @Fatih Tutuk beyi göreve çağırıyorum hocam şu meclisin bakanlarına bir uyarı geçmenizi bekliyorum.

40 yaşında adamsın makam istiyorsan söylemen yeterli söyleyelim 17 yaşındaki çocuğa istifa etsin sen geç

Ş İ M A L

🧘🏻‍♀️
Vatandaş
Selam şöyle yapalım bundan sonra bakanlık hakkımız için sizlerden isim isteyelim direkt siz göreve atanın nasıl fikir ? Muhtemelen siz en iyisini bilirsiniz çünkü.

Semih.

Vatandaş
Çoşkuncum sizden yaptığımız atamaları Emil Aliyev başkana sorun isterseniz kendisinden dün bile isim aldık boş ithamlarla gelme bize

Coşkun Karaosmanoğlu

48. Dönem Oyun Başkanı
Kafanızı kuma gömmeyin, adamın okulu var sınavı var bunlar ayrı adam özelden yazan herkese atama yapıyor kimseyi ayırmıyor maksadınız üzüm yemek değil bağcıyı dövmek.
Okulu sınavı varsa makamı boş yere işgal etmesin başka adam mı yok bakanlık için .Bakan beyin keyfini bekleyecek hizmetler