İçişleri Bakanlığı hakkinda (16 Kişi İçeride)

MAGARSUS

Tecrübeli Üye
Vatandaş
Ne alakası var doğruya doğru diyorum.

Adil bir oyun başkanı olarak sizde isteyen vardı da mı atamadı demenizi beklerdim .

Siz bile bana vali için isim ver demediniz mi size verdiğim ismi atama yapmadı mı hakkını niye yiyeyim. Dürüst olup istediğimizde parti farketmeksizin atama yaptı diyebilmelisiniz.
yok ben keyfime göre yapıyorum canım hangi partiden isterse o gün oraya gidip atama yapıyorum.
sabah o lanet yastıktan kafamı kaldırıyorum bakıyorum güneşe evet diyorum doğdu güneşim. sonra bi elimi yüzümü yıkıyorum güzel bir şarkı güzel bir banyo sağlam bir kahvaltı ondan sonra bakıyorum duruma.

Sevim AYDIN

Yükselen Gençlik ♾️
Vatandaş
Bidahaki dönem bakalim oluyomu olmuyomu sorun boş vermislikten baska bişey degil 😂😂
Belki de bilerek vali ya da belediye başkanı olabilecek üyeleriniz vardır ama ama atama olmasın suç bulalım diye engel oluyorsunuzdur bu da bir strateji tabi.

Bir dahaki dönemde onları atacaksınızdır belki de.
Şaşırmam yani

Son düzenleme:

Sevim AYDIN

Yükselen Gençlik ♾️
Vatandaş
yok ben keyfime göre yapıyorum canım hangi partiden isterse o gün oraya gidip atama yapıyorum.
sabah o lanet yastıktan kafamı kaldırıyorum bakıyorum güneşe evet diyorum doğdu güneşim. sonra bi elimi yüzümü yıkıyorum güzel bir şarkı güzel bir banyo sağlam bir kahvaltı ondan sonra bakıyorum duruma.
Agahshdkdkkf iyi iyi takıl kafana göre

Sevim AYDIN

Yükselen Gençlik ♾️
Vatandaş
İşte bunu yapıp bilerek atama ihtimali olan kişileri geri planda tutarak görevini yapmıyor diye konu açıp sıra size geldiğinde bu insanlara atama yapacaksanız çalışmıyor diye insanların günahına girmeye gerek yok bu bir oyun sadece

Sevim AYDIN

Yükselen Gençlik ♾️
Vatandaş
Bunu sana kim dedi güzel senaryo kuruyosun ama 😂😂
Dönem değişince dolacak dersen herkesin aklına gelir bu demek ki elinde bir şeyleri tutuyorsun.

Madem bu kadar oyuna hizmet etmek üyelere makam vermek istiyorsun ittifakındaki boşta olan üyelerin adını listele , arkadaşlar makam alın boş yer kalmasın dolduralım de. Kahramansınız ya hani makam dağıtmak istiyorsunuz ya çay poşeti fırlatırmış gibi hadi yap 😂

K A T L İ A M

🇹🇷 HÜRRİYET🇹🇷
Vatandaş
Dönem değişince dolacak dersen herkesin aklına gelir bu demek ki elinde bir şeyleri tutuyorsun.

Madem bu kadar oyuna hizmet etmek üyelere makam vermek istiyorsun ittifakındaki boşta olan üyelerin adını listele , arkadaşlar makam alın boş yer kalmasın dolduralım de. Kahramansınız ya hani makam dağıtmak istiyorsunuz ya çay poşeti fırlatırmış gibi hadi yap 😂
Yoo bizim ittifak olarak boyle bi planimiz yok sadece oyuna gir cik yapmayiz arkasina düşeriz ha yapamazsakta yapamadik deriz gorulmus sey değil nerdeyse 3 te 1 boş makamlarin