Değerli Başkanonline oyuncuları. Yeni dönemde İçişleri Bakanlığına layık gören başta değerli partim Özgürlük ve İrade Partisi olmak üzere tüm Diriliş İttifak üyelerine teşekkürlerimi sunar bu yolda nice zaferler elde etmek temennisiyle.
Hayırlı olsun king sana yakışırdı samet ağlayarak günlüğüne yazabilirDeğerli Başkanonline oyuncuları. Yeni dönemde İçişleri Bakanlığına layık gören başta değerli partim Özgürlük ve İrade Partisi olmak üzere tüm Diriliş İttifak üyelerine teşekkürlerimi sunar bu yolda nice zaferler elde etmek temennisiyle.
Eyvallah big boss teşekkürler. Artık gerisini onlar düşünsün.Hayırlı olsun king sana yakışırdı samet ağlayarak günlüğüne yazabilir
Teşekkürler bu yolda güvenip seçilmemdeki en büyük etken sensin. Nice büyük zaferlere@omrfrk56 dik dur eğilme reis. Övip ve diriliş seninle. Hayırlı olsun yeni görevin. Sonsuz başarılar.
Buradan kasketcilerede selam olsun
Tebrik ederim başarilarinin devamini dilerim
#Dirilişİttifakiteşekkür
Teşekkürler hep beraber birlikte #DirilişİttifakiTebrik ederim başarilarinin devamini dilerim
#Dirilişİttifaki
Teşekkürler başkanımHayırlı olsun
Teşekkür ederim başkanım sağolunYeni görevinizde başarılar dilerim hem partiniz hem sizin hem de ittifakımız için hayırlı olsun
Eyvallah teşekkür ederim. Aynen öyle zamanını bekledik sabrettik güzel günleri elbette görecektikHayırlı olsun hocam. Bu günleri hep birlikte sabırla bekledik. Allahım yolunu açık etsin
Teşekkür ederim başkanımGörevinizde başarılar dilerim başkanım
Teşekkür ederim sizinde göreviniz hayırlı olsun başkanımHayırlı Olsun Bakanım
Görevinde başarılar Diliyorum
Teşekkürler bakanımTeşekkür ederim sizinde göreviniz hayırlı olsun başkanım
Teşekkür ederim sayım başkanımHayırlı olsun sayın İçişleri Bakanımız Başarılar dilerim